dobitne kombinacije

Melania Trump ovom je brendu vjerna mjesecima

18.12.2017 u 11:51

Bionic
Reading

Za prvi božićni portret u Bijeloj kući Melania Trump odabrala je haljinu španjolskog brenda Delpozo koji je spomenutu kreaciju stvorio isključivo za nju

Crna haljina dužine midi stiže sa suptilnim svjetlucajućim ukrasima i predstavlja suštu suprotnost kreaciji upečatljivog uzorka s potpisom Jasona Wua, kakvu je njezina prethodnica Michelle Obama nosila za posljednji božićni portret.

Atraktivna Slovenka nekoliko je puta imala priliku dokazati modnu privrženost španjolskom brendu, a kreaciju s potpisom Delpozo posljednji je put nosila tijekom posjeta Južnoj Koreji, u sklopu 12-dnevne azijske turneje.

  • +8
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: JONATHAN ERNST

Sličnu Delpozovu kaput-haljinu u efektnoj boji fuksije nosila je krajem rujna prilikom obraćanja svjetskim čelnicima u sjedištu Ujedinjenih naroda.

Tijekom službenog posjeta Poljskoj javnosti se obratila u Delpozovoj plavoj haljini dužine midi ukrašenoj apstraktnim printom.

  • +12
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon europske turneje i dva tjedna odmora u New Jerseyju, Melania je pozirala fotografima na jednom od travnjaka Bijele kuće u trobojnoj haljini retro kroja s debelim naramenicama iz Delpozove resort kolekcije.

  • +10
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: Kevin Lamarque/Reuters

Najnoviju haljinu iz španjolske radionice Delpozo Melania je, kao i obično, odlučila zaokružiti parom cipela u špic s dodatkom stiletto potpetice koje potpisuje njezin omiljeni dizajner obuće Christian Louboutin.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN