NEOBIČAN STAJLING

Stil za peticu: Elegantna Melania Trump napravila modni iskorak

07.11.2017 u 10:45

Bionic
Reading

Modni svijet ponovno s velikim zanimanjem prati lijepu prvu damu, 47-godišnju Melaniju Trump koja se sa suprugom Donaldom nalazi na azijskoj turneji

U sklopu svoje 12-dnevne azijske turneje, američki predsjednik Donald Trump doputovao je Južnu Koreju te posjetio američku vojnu bazu, gdje je najavio kako bi s predsjednikom Moon Jae-inom u Seulu trebao razgovarati o trgovinskim pitanjima.

Nakon Japana gdje je atraktivna Slovenka sve očarala svojim nevjerojatnim modnim kombinacijama, zgodna Melania nastavlja stilsku dominaciju.

Vitka brineta ovoga se puta odlučila za pomalo avangardnu kreaciju - efektan kaput koji joj je stajala kao saliven.

  • +8
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: JONATHAN ERNST

Radi se kreaciji voluminoznih rukava u bogatoj boji tamnog burgundca, sa zlatnim detaljima koju potpisuje luksuzni španjolski brend Delpozo čiji je kaput sa sličnim rukavima u intenzivnoj boji fuksije nosila u njujorškom sjedištu Ujedinjenih naroda.

Zbog tog odabira, Melania se tadnašla na udaru modnih kritičara, no lijepu Slovenku to, sudeći po svemu, nije nimalo pogodilo.

Kraljica stila kaput bogate jesenske nijanse je mudro uparila s louboutinkama kraljevski plave boje s potpisom stvorivši zanimljiv kontrast.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Odličan look upotpunila je zanimljiva frizura - neobično složen rep s obmotanim pramenom koji se sjajno uklopio u ovaj outfit.

 

  • +3
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, Iz Bijele kuće priopćili su kako je cilj Trumpova posjeta pokazati odlučnost SAD-a u čvrstom pristupu sjevernokorejskoj nuklearnoj i raketnoj prijetnji.

  • +24
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: Jonathan Ernest

Nakon Južne Koreje, Trump će obići Kinu, Vijetnam i Filipine gdje će razgovarati sa saveznicima o načinima na koje je moguće izvršiti pritisak na Pjongjang kako bi se odrekao nuklearnog programa.