SVI JU ŽELE IMATI

Odvažna haljina Melanije Trump rasprodana brzinom svjetlosti

07.07.2017 u 15:29

Bionic
Reading

U službenom posjetu Poljskoj Melania Trump zablistala je u odvažnoj haljini španjolskog brenda koja je potpuno osvojila modne ovisnice

U službenom posjetu Poljskoj u društvu supruga Melania je u Varšavi zablistala u odvažnom modelu plave haljine koji potpisuje španjolski brend Delpozo.

Osim plave boje i apstraktnog grafičkog printa u donjem dijelu, takozvana dekupaž haljina dužine midi stvorena je od scuba, materijala koji se najčešće koristi pri izradi ronilačkih odijela.

Usprkos cijeni oko 17 tisuća kuna, haljina španjolskog brenda viđena na Melaniji rasprodana je u rekordnom roku u modnim internetskim trgovinama.

Španjolski brend Delpozo, osnovan 1974. godine, poznat je po neustrašivom kombiniranju boja u odjevnim komadima, a koliki je modni utjecaj prve dame Amerike, osim rasprodanog statusa haljine, dovoljno govori mnoštvo pozitivnih komentara javnosti na društvenim mrežama.

Odvažan dojam formalnog izdanja Melania je u Varšavi istaknula odabirom ljubičastih cipela u špic od brušene kože s dodatkom srebrne kopče, koje potpisuje slavni Manolo Blahnik.

  • +12
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia