pogrešan odabir

Stajling ju postarao: Melania Trump nikako da nauči modnu lekciju

21.08.2017 u 11:55

Bionic
Reading

Nakon što je na kongresnom pikniku u Bijeloj kući nosila haljinu koja njezinoj figuri nije učinila baš nikakvu uslugu te je joj je dodala godine, Melania Trump ponovno je učinila istu grešku

Nakon dva tjedna odmora u New Jerseyju obitelj Trump vratila se svakodnevnim obavezama. Predsjednik i prva dama u društvu njihova sina Barrona stigli su u Washington te su po običaju pozirali fotografima na jednom od travnjaka Bijele kuće.

Za razliku od 11-godišnjeg Barrona, koji je putovao u opuštenom ljetnom looku, predsjednik i Melania Trump ipak su odabrali svečanije outfite. 47-godišnja Melania gotovo nikada ne razočara svojim modnim odabirima, no njezin stručni tim ovoga puta pogrešno je savjetovao prvu damu.

Za razliku od uobičajenih izdanja u kojima smo navikli viđati lijepu Melaniju, koja uključuju neutralne nijanse i pencil suknje, prva dama u posljednje vrijeme sve češće koketira s retro haljinama A kroja koje ne funkcioniraju uvijek onako kako je ona to zamislila.

  • +10
Melania Trump u kreaciji brenda Delpozo Izvor: Reuters / Autor: Kevin Lamarque/Reuters

Atraktivna prva dama slovenskih korijena odjenula je trobojnu haljinu retro kroja s debelim naramenicama iz resort kolekcije luksuznog španjolskog brenda Delpozo. Satenska bijela haljina s kombinacijom žuto-bež valova nije puno učinila za lijepu Melaniju. Unatoč tome što joj naglašava struk, cjelokupan dojam nije oduševljavajući. Između ostalog, unatoč vedrim bojama koje uglavnom pomlađuju, haljina je prvoj dami dodala godine.

Ovo nije prvi put da je Melania za javno pojavljivanje odabrala haljinu ovog couture brenda. Sličnu kreaciju s potpisom španjolskog brenda nosila je i tijekom obraćanja javnosti u Poljskoj, a iako je tada zaradila pohvale modnih kritičara, ovoga joj puta to nije pošlo od ruke.

  • +12
Melania Trump tijekom službenog posjeta Poljskoj nosila je haljinu brenda Delpozo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prisjetimo se, Melania je sličan kroj haljine nosila i na kongresnom pikniku u Bijeloj kući, kada je odabrala skupocjenu haljinu grčke dizajnerice Mary Katrantzou. Ni tada nije uspjela zaraditi peticu iz odijevanja. Haljina na šarene pruge postarala je lijepu prvu damu, kojoj puno bolje pristaju kreacije što prate liniju tijela.

  • +9
Melania Trump na kongresnom pikniku u Bijeloj kući Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia