GOVOR U DRUGOM PLANU

Žrtva mode: Melania Trump ponovno navukla gnjev javnosti

21.09.2017 u 11:40

Bionic
Reading

Svjetskim čelnicima u sjedištu Ujedinjenih naroda Melania Trump obratila se inspirativnim govorom, no neonski ružičastom kombinacijom uspjela je u potpunosti zasjeniti izgovoreno

Na podiju njujorškog sjedišta Ujedinjenih naroda Melania Trump pojavila se u kaputu boje fuksije s voluminoznim rukavima i pripadajućim cipelama u špic. Spomenuta kreacija djelo je luksuznog španjolskog brenda Delpozo, a u prodaji se nalazi po cijeni višoj od 18 tisuća kuna.

U govoru, koji je trajao nešto više od sedam minuta, Melania se dotaknula važnosti podučavanja djece empatiji i komunikaciji koja je osnova za 'ljubaznost, svjesnost, integritet i vodstvo koje se jedino može naučiti kroz dobar primjer'. 

Govor Melanije Trump Autor: CNN

Dok je Melania držala inspirativni govor, javnost na Twitteru posvetila je pažnju njezinom formalnom izdanju, kritizirajući odluku o nošenju kaputa u odvažnoj boji fuksije.

Uz modni odabir, Melania Trump uspjela je stati na žulj američkoj javnosti govorom kojim se dotakla teme cyberbullyinga, od kojeg Donald Trump na društvenoj mreži Twitter ne odustaje još od predizborne kampanje.

Prema napisima svjetskih medija, Melania je na svečanom ručku održanom u sjedištu Ujedinjenih naroda bila jedini govornik, a u New Yorku se imala priliku susresti s prvom damom Francuske Brigitte Macron, kanadskom prvom damom Sophie Trudeau i suprugom turskog predsjednika Emine Erdogan.

  • +12
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovo nije prvi put da je Melania za javno pojavljivanje odabrala haljinu španjolskog brenda Delpozo. Tijekom službena posjeta Poljskoj javnosti se obratila u plavoj haljini dužine midi i ukrašenoj apstraktnim printom.

  • +10
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: Kevin Lamarque/Reuters

Nakon europske turneje i dva tjedna odmora u New Jerseyju, obitelj Trump vratila se u Washington, a poziranje fotografima na jednom od travnjaka Bijele kuće Melania je odradila u trobojnoj haljini retro kroja s debelim naramenicama iz resort kolekcije španjolskog brenda visoke mode.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN