NEPOGREŠIV STIL

Melania Trump monokromatskim stajlingom dokazala da zna kako istaknuti svoje adute

26.08.2018 u 10:55

Bionic
Reading

Melania i Donald Trump doputovali su iz Bijele kuće u Ohio, gdje su posjetili dječju bolnicu i potom se obratili svojim glasačima. Dok je predsjednik bio zaokupljen svojim političkim dužnostima, prva dama je, osim podrške svom suprugom, imala zadatak zablistati punim sjajem, a taj je zadatak i ovog puta uspješno odradila

Američkog predsjednika i prvu damu s travnjaka Bijele kuće ispratili su fotografi koji su Melaniju Trump uslikali u rijetko viđenom izdanju - nasmijanu. Ono što nije iznenađenje je to da je prva dama vrhunski poznavaoc mode, pa je njezin stajling i ovog puta zaradio odlične reakcije.

Uvijek besprijekorno dotjerana prva dama od početka mandata pokazala je da zna baratati odjećom te je svojim modnim kombinacijama i nenametljivim pristupom s vremenom osvojila simpatije američke javnosti, što se ne može reći za njezina supruga, Donalda Trumpa.

Ono što posebno treba pohvaliti kada je Melanijin stil u pitanju jest to što prva dama ima nepogrešiv osjećaj za spajanje odgovarajuće odjeće s prigodom. Primjerice, ako je riječ o sastanku na kojem se od nje očekuje da održi govor, Melania će uvijek prvo odabrati poslovno odijelo, kada je riječ o neformalnom događanju u vrtu Bijele, prva dama odlučit će se za ležernije izdanje, a kada prigoda zahtjeva eleganciju, Melania će i itekako dati sve od sebe da bude u prvom planu.

  • +10
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovoga puta, prva dama slovenskih korijena odlučila se za poslovno-elegantnu kombinaciju - bijeli sako i suknju s potpisom modne kuće Michael Kors, koju je uskladila sa Saint Laurentovom crnom bluzom na bijele točkice. Sako je ležerno prebacila preko ramena, a svoj monokromatski stajling Melania je upotpunila bijelim štiklama i svojom prepoznatljivom voluminoznom frizurom.

Pripijena pencil suknja do koljena odličan je odabir za lijepu Slovenku, jer osim što djeluje damski, pencil kroj kao stvoren je za dugonoge žene poput Melanije. Osim dugih nogu i besprijekorne figure, suknja visokog struka u kombinaciji s košuljom koja je uvučena u suknju, istaknula je i Melanijin tanašan struk, koji njezini stilisti često i rado vole naglašavati odjećom.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN