KRV NIJE VODA

Barron Trump možda je smisao za modu naslijedio od majke, ali zato sve više sliči ocu

23.08.2018 u 13:39

Bionic
Reading

Barron William Trump, najmlađi sin Donalda Trumpa i jedino dijete koje ima sa svojom trećom suprugom i prvom damom Melanijom Trump, kao mali je imao preslatku kovrčavu kosu i bucmasto lice, no kako godine prolaze, najmlađi predsjednikov sin 'prešišao' je visinom svoju majku i dostigao oca te je postao pravi mladi gospodin

12-godišnji Barron Trump, kao najmlađe i jedino zajedničko dijete Melanije i Donalda Trumpa, još uvijek je beba u obitelji, ali sve je samo ne više beba. Iako ga roditelji još uvijek zaštitnički paze i maze, pogotovo otkada je dolaskom u Bijelu kuću pod budnim okom javnosti, baš kao i ostatak predsjedničke obitelji, Barron je sazreo u mladog čovjeka koji svojim odijevanjem i pojavljivanjem na političkim događanjima to i dokazuje.

Vrlo brzo nakon što se Barron s majkom doselio u Bijelu kuću postao je prava mala modna ikona. Tada 11-godišnjak, za kojeg je selidba u Washington i odlazak iz tadašnje njujorške škole na Upper West Sideu bila velika životna promjena, nije ni blizu izgledao isto kao danas.

  • +21
Barron Trump Izvor: Profimedia / Autor: MM/Press Association/PIXSELL

U svega godinu dana Barron je promijenio stil odijevanja i visinom prestigao dugonogu Melaniju, visoku čak 180 centimetara. Možda je od majke naslijedio smisao za modu i ljubav prema istim brendovima, ali očigledno je kako Trump junior sve više sliči ocu.

Čak su se i njegovi smeđi dječački uvojci pretvorili u ravnu plavu frizuru koju Barron češlja u stranu, poput predsjednika Trumpa, a njegovo lice sve više poprima očeve crte lica.

  • +3
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je donedavno preferirao ležeran mladenački stil, pojavljujući se obično u sportskim majicama s natpisima, poput majice J.Crew, u kojoj su ga fotografi slikali na dan selidbe u Bijelu kuću, mlađahni Barron sve češće odabire jednobojne polo majice i bermude koje kombinira uz, primjerice, kožne Guccijeve mokasinke.

  • +8
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kada je riječ o službenim događanjima, Barron također sve češće prati oca i majku, što zbog činjenice da je javnosti potrebno prikazati predsjedničku obitelj kao skladnu i sretnu američku obitelj, ali i zbog toga što je njihov 12-godišnji sin dovoljno odrastao da razumije potrebu da se ponaša u javnosti onako kako se to zahtijeva od njega.

Sve češće Barrona se također može vidjeti u odijelima i kravatama, zbog čega još više podsjeća na svog oca. Iako je njegova slika i prilika, nije tajna to da je puno povezaniji s majkom, kojoj je majčinstvo uvijek bilo na prvom mjestu.

  • +7
Barron Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Prije svega sam majka i to je moj prvi posao, najvažniji posao ikad. Kada on ode u školu, ja obavljam svoje sastanke i obveze vezane za tvrtku', izjavila je jednom prilikom Melania Trump, a osim što je bila posvećena odgoju sina, dio svog života dizajnirala je i nakit.