MODNI POGODAK

Poslovni look joj odlično stoji: Stajling Melanije Trump idealan je za ljetne vrućine u uredu

21.08.2018 u 11:14

Bionic
Reading

Američka prva dama Melania Trump održala je sastanak u Rockvilleu, na kojem je progovorila o utjecaju cyberbullyinga s kojim se danas susreće sve više ljudi. Za razliku od elegantnih haljina u kojima smo ju navikli viđati u ulozi pratnje predsjednika Trumpa, Melania se odlučila za poslovno izdanje koje je bilo odličan izbor za tu prigodu, a umjesto sa suprugom, pojavila se sama

U sklopu svoje kampanje BeBest Melania Trump održala je govor o cyberbullyngu u Uredu za zdravlje i ljudske resurse u Rockvilleu, a iako se obično u javnosti pojavljuje s predsjednikom Donaldom Trumpom, prva dama slovenskih korijena ovog je puta bila glavna zvijezda dana.

Sa širokim osmijehom na licu, što je poprilično rijedak prizor, 48-godišnja Melania nije krila koliko joj znači prilika da javno govori o gorućem pitanju današnjice, koje smatra itekako ozbiljnim problemom. I dok je jučer tijekom povratka u Bijelu kuću nakon kratkog odmora u golf resortu u New Jerseyju nosila tenisice koje obožavaju i Hrvatice, prva dama se za sastanak ipak odlučila odjenuti nešto primjerenije, zablistavši u poslovnom stajlingu idealnom za ljetne vrućine u uredu.

  • +3
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tamnoplavo odijelo kraćih nogavica s potpisom modne kuće Michael Kors uskladila je s nježnoplavom košuljom modne kuće Chloe, koja se oko vrata veže u romantičnu mašnu i cijelom poslovnom stajlingu daje ženstvenu notu. Sako je Melania ležerno prebacila preko ramena, a čak je i štikle s potpisom španjolskog dizajnera Manola Blahnika uskladila s outfitom koji košta paprenih 27.000 kuna.

Iako joj poslovni look odlično pristaje, Melaniju rijetko viđamo u tom izdanju, a prednost ipak daje ženstvenijim stajlinzima i haljinama, što je i logično, s obzirom na to da se lijepa Slovenka najčešće pojavljuje u javnosti kao suprugova pratnja za važna politička zbivanja i službena putovanja.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN