BEZ KONKURENCIJE

Melania je nestala, ali zato Ivanka Trump uživa u moći

16.01.2017 u 09:46

  • +9

Ivanka Trump

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Još je nekoliko dana preostalo do inauguracije kontroverznog Donalda Trumpa, a njegova kći Ivanka Trump itekako je spremna podržati ga te mu se pridružiti u Bijeloj kući

Da je u posljednjim pripremama prije useljenja u Bijelu kuću gdje će sa suprugom Jaredom Kushnerom biti desna ruka oca Donalda, Ivanka je dala naslutiti i na svome profilu na Instagramu otkrivši da napušta poziciju voditeljice svog modnog brenda

Otkako joj je otac dobio izbore za američkog predsjednika, Ivanku svakodnevno prate paparazzi, a ona teše imidž poslovne žene više nego ikad prije. Iz stana na Petoj aveniji izlazi s velikim osmijehom i u trendi izdanjima kao da poručuje kako je ona ta koja će umjesto Donaldove supruge biti prva dama.

Melania Trump nakon izborne pobjede povukla se iz javnosti i zadnji put je viđena na proslavi Nove godine, a Ivanka uživa u pažnji pa je tako opet pokazala elegantan stajling u nježnim bojama. Ispod bež kaputa nosila je kombinaciju na pruge u elegantnoj bijeloj i boji kaputa. Trendi cipele s blok-petom također su u vrlo sličnoj nijansi, a jedino je tamnija skupocjena dizajnerska torbica kakvih bogata kći kontroverznog poduzetnika ima pune ormare.

Sada preostaje vidjeti hoće li i na inauguraciji prva kći nadmašiti prvu damu i zaista biti više u središtu pažnje kao što svi pretpostavljaju. Nakon niza tužbi za kopiranje poznatih dizajnera, ali i postavljanje pitanja koliko je etično to što će imati tako veliku političku ulogu samo zato što je predsjednikova kći, ona pokazuje da je neustrašiva i uopće se ne zamara mišljenjem javnosti. Čini se da je prava tatina kći i samo želi pod svaku cijenu ostvariti ciljeve. Američki mediji pak već sada pišu da će ona i suprug Jared Kushner biti najmoćniji par u SAD-u nakon Donalda Trumpa.