OČEKIVANO ILI NE?

Ma kakva Melania Trump, ona će biti prava prva dama

12.01.2017 u 10:53

Bionic
Reading

Ivanka Trump, kći novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa dat će ostavke na sve dosadašnje funkcije, uključujući i čelnu poziciju modnog breda pod vlastitim imenom te će se sa suprugom Jaredom Kushnerom preseliti u Washington kako bi pomogla ocu u Bijeloj kući

Tako su potvrđena dosadašnja šuškanja da i Trumpova kći ima političke ambicije, a da će se ona i suprug odreći svega prije nego što preuzme novi posao, potvrdio je Kushnerov odvjetnik Jamie S. Gorelick službenom izjavom za javnost.

Vanity Fair piše da će nakon 12 godina Ivanka Trump izaći iz Trumpove organizacije i prodati sve dionice. Kada bude sudjelovala u pojedinačnim projektima vezanim za bilo koji bivši posao, dobit će fiksnu novčanu naknadu. Osim što planira odustati od vodećih pozicija u očevoj tvrtki,više neće voditi ni svoj modni brend. Nakon što je prije osam godina prvo počela s izradom nakita, dizajnirala je odjeću i cipele, a poznato je da zbog kopiranja poznatih dizajnera zaradila i nekoliko tužbi

Tako je posebno razljutila i modnu kuću Aquazzura jer je napravila štikle identične njihovima koje se vežu oko noge, a krase ih resice.

'Trebala si biti pametnija. Sram te bilo, Ivanka Trump! Imitacija nije najiskreniji oblik laskanja', poručio joj je tada ogorčeni kreativni direktor brenda Edgardo Osorio preko Instagrama.

Ivanka Trump sigurno se ne osvrće previše na tužbe i očito se veseli političkoj moći jer će navodno njezin ured u Bijeloj kući biti ondje gdje obično prva dama ima svoje privatne prostorije. Usred svih ovih spekulacija, malo se piše o Melaniji Trump i njezinoj ulozi prve dame, a za sada se čini da bi mogla ostati u sjeni kćeri.

Ivankin suprug Kuchner, za kojeg se nagađa da će biti Trumpov viši savjetnik, odustat će od svog glavnog posla – ulaganja i prodaje nekretnina, ali neće voditi ni njujorške novine Observer čiji je vlasnik. Navodno će čak prodati zgradu kompanije na poznatoj petoj Aveniji koja vrijedi milijune dolara te stan u kojem su do sada živjeli.

Čim su počela šuškanja da će Trumpova starija kći i zet biti desna ruka novoizabranog američkog predsjednika, američki demokrati zatražili su istragu od Ministarstva pravosuđa zbog sumnje na nepotizam i sukob interesa. No kontroverzni Donald Trump dobro je poučio kćer i zeta jer je Kushner već angažirao najbolji odvjetnički ured u Washingtonu koji ga savjetuje što učiniti i čega se odreći kako bi izbjegao tužbe da novom pozicijom u Bijeloj kući pogoduje privatnim poslovima.