KONFUZNO RAZDOBLJE

Mars je u Vagi, a oprezni bi trebali biti Ovnovi, Rakovi, Jarci, donekle i Vage

26.08.2023 u 07:32

Bionic
Reading

Mars, planet borbe i akcije, u nedjelju 27. kolovoza prelazi iz Djevice u Vagu, u kojoj će boraviti do 12. listopada. Mnogima je smirivanje napetosti prva asocijacija na spoj ovog planeta i sedmog zodijačkog znaka, no to je samo dio istine

Mars, poznat kao planet borbe i akcije, u nedjelju 27. kolovoza prelazi iz praktične Djevice u diplomatsku Vagu, u kojoj će stanovati do 12. listopada, što će iziskivati oprez nekih znakova.

Vaga nije najudobnije mjesto za Mars jer je u njenoj prirodi taktiziranje i traženje mogućnosti za dogovorno rješenje problema. Mars pak teži brzom i direktnom djelovanju uz pomoć sile ili prijetnje njome. Kad uzmemo u obzir osobine Marsa i Vage, zaključujemo da će u idućih šest tjedana sukobljene strane doista davati priliku pregovorima, ali i da će prerano gubiti strpljenje i u mnogim slučajevima nervozno obnavljati neprijateljstva.

Pogledaj detaljni horoskop

Ovaj će obrazac biti prisutan na svim nivoima, od privatnog života preko institucija do država ili blokova. Vaga će sputavati Marsovu naglost i agresivnost dok će Mars izazivati Vagu i nastojati se otrgnuti od njenih mirotvoračkih načela. Sve će biti dobro budu li primirja brzo davala trajnijih rezultata, za što je uvjet da suparnici budu dobronamjerni i iskreni jedno prema drugome. Budu li jedno ili oboje zloupotrijebili zatišje da potajno steknu prednost nad rivalom, pregovori će propasti, a borbe će se nastaviti većim intenzitetom od početnog.

  • +3
Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: 42 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tko se mora najviše paziti?

Tijekom Marsovog prolaska Vagom preporučujemo najveći oprez, suzdržanost i pomirljivost Ovnovima, Rakovima, Jarcima, a donekle i Vagama. Oni će imati najmanje strpljenja i najkraći fitilj ako se suoče s frustracijom bilo kojeg tipa. Bit će skloni tumačiti prigovore i kritike kao znakove neprijateljstva, a i sami će biti pretjerano oštri prema onima koji pogriješe. Imat će više peha nego inače u prometu, sportu i rukovanju alatom, a kockanje novcem i ugledom u pravilu im se neće isplatiti. Mirovanje i neupadljivost formule su pomoću kojih će izbjeći neugodne posljedice ovog Marsovog tranzita.

  • +8
Sarah Jessica Parker je Ovan, rođena je 25. ožujka 1965. Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia