KOLAJU RAZNE PRIČE

Ostavlja jak dojam: Pet najčešćih pogrešnih stereotipa o horoskopskom Lavu

12.08.2023 u 07:27

Bionic
Reading

Budući da privlači pažnju i svugdje ostavlja snažan dojam, o Lavu kolaju razne priče. Ipak, ima nekih koje nisu u potpunosti točne. Evo pet najčešćih stereotipa o trenutno vladajućem zodijačkom znaku!

1. Čine sve da dođu u središte pažnje

Vole da im se poklanja pažnja, ali ne bilo čija i ne po bilo koju cijenu. Svjesni da zrače posebnim magnetizmom i da imaju stila, neće se na silu nametati ili pokušati istaknuti šokantnim ponašanjem. Iako im ne smeta da ih ostali gledaju s divljenjem, stalo im je samo do pažnje ljudi koji su im bitni.

2. Žele kraljevski tretman

Stalno povlađivanje i dijeljenje komplimenata navodno su nepogrešive taktike za osvajanje Lava. Međutim, rođeni u tom znaku dobro znaju koliko vrijede i ne trpe da im se netko prijetvorno ulaguje. Vole da ih drugi poštuju, ali su u jednakoj mjeri spremni ukazati poštovanje onima koji ga zaslužuju.

Pogledaj detaljni horoskop

3. Bahati su

Istina je da rijetko ogovaraju i da umjesto toga izravno iznose sve u lice, čak i ako se ono što kažu ne sviđa drugoj strani. Nije im namjera da otvorenim i strastvenim iznošenjem mišljenja nekog uvrijede. Obrnuto, to često čine jer žele pomoći, smatrajući da je gorka istina bolja od lijepo upakirane laži.

  • +8
Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto

4. Sebični su

Snažno su fokusirani na ciljeve kojima teže, no to ne znači da ih nije briga za druge. Iako se može činiti da im je vlastiti interes na prvom mjestu, žele najbolje i za drage ljude, a ponekad i za potpune neznance. Velikodušni su, rado pomažu i spremno će podijeliti pola sendviča s nekime tko ga nema.

5. Opsjednuti su luksuzom

Kvaliteta im je uistinu važnija od kvantitete, no ne zato da bi se razmetali, nego da bi dugoročno bolje prošli u financijskom smislu. Radije će odvojiti više novca za jedan opravdano skuplji proizvod, nego za nekoliko jeftinijih proizvoda istog tipa, od kojih će svaki pojedini trajati kraće.

  • +10
Meghan Markle je Lav, rođena je 4. kolovoza 1981. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia