SRDAČAN I ENERGIČAN

Ovaj horoskopski znak divan je prijatelj i suradnik koji će vas odano braniti u nevolji

06.08.2023 u 07:33

Bionic
Reading

Ponosan, srdačan i energičan, Lav voli biti u središtu pažnje i pričati o sebi, ali čini sve da usreći ljude do kojih mu je stalo. Kad se s nekim sprijatelji i zavoli ga bit će mu vrlo odani, branit će ga u svakoj prilici, čak i ako nije u pravu

Tko naudi njegovom prijatelju, uvrijedi ga ili ugrozi, neće se dobro provesti. Lav je vrlo srdačan, a kad se razbjesni i stane u nečiju obranu, postaje protivnik s kakvim ne želite imati posla. S druge strane, opazi li da njihov prijatelj u nečemu griješi, to će mu jasno i bez uvijanja dati od znanja, ne zato da bi ga povrijedio ili obeshrabrio, već zato što mu želi najbolje i stalo mu je do njegove dobrobiti.

Društven, zabavan i bučan, vrhunsko je društvo za izlaske i jamči dobar provod. Uočljiv je i lako sklapa nova poznanstva. Ako izađete s njim među neznance ubrzo ćete i vi pružati ruku priličnom broju prisutnih - onih koje je i on upravo upoznao. Vodi računa o prijateljima i ne ostavlja ih po strani dok se on zabavlja.

Pogledaj detaljni horoskop

Niste li ljubitelj plesnog podija, doslovno će vas odvući na njega, ohrabrujući vas da se opustite i zaboravite na sramežljivost. Pomoći će vam i da priđete osobi koja vam se dopada ako se sami ne usuđujete. Potrudit će se izmamiti svojim prijateljima osmijeh na lice, a koliko god se egocentričnim doimao neće zaboraviti na vaš rođendan i važne obljetnice.

  • +7
Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Ističe se u brzom rješavanju problema, što ga čini zlata vrijednim suradnikom. Redovno je spreman ponuditi koristan savjet i priskočiti u pomoć kad zatreba, osim onome koga vidi kao konkurenta. Obično je posvećen svom poslu, timu i poduzeću za koje radi, čime lako osvaja simpatije. Zauzvrat mu, kao i u prijateljstvu, pokažite da ga cijenite, pohvalite ga i ne propustite priliku da mu udijelite iskren kompliment. Lažan će odmah prepoznati.

  • +10
Meghan Markle je Lav, rođena je 4. kolovoza 1981. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia