ASTRO INFO ZA SVE ZNAKOVE

Marljivost, štednja i planiranje donose vam dobitak tijekom vladavine Djevice

22.08.2021 u 08:16

Bionic
Reading

Razdoblje Djevice počinje u ponedjeljak 23. kolovoza i završava 22. rujna

Svako astrološko razdoblje donosi 'vibru' vladajućeg znaka, a Djevičina je fokusiranje na posao i učenje, na dovođenje stvari u red, na planiranje te pripremu za hladno i mračno doba.

Savršeno je logično to da su i kraj i početak školske godine smješteni u znakovima kojima vlada intelektualni Merkur - Blizancima, odnosno Djevici. I radna se sezona poklapa s ovim znakovima, no mnogo manje precizno zbog kraćeg trajanja godišnjih odmora.

  • +4
Salma Hayek rođena je u znaku Djevice 2. rujna 1966. Izvor: Profimedia / Autor: APEX/SUPREME /MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tijekom trideset dana pod Djevičinim i Merkurovim okriljem razvit ćete oko za detalje i lakše uočavati pogreške, nedostatke i nepravilnosti. Uočite li nešto od toga, osjetit ćete poriv da se primite posla i ispravite štogod nije u redu. Bit ćete kritični prema sebi i drugima. Imate li djecu, unuke ili mlađu braću i sestre, provjeravat ćete jesu li marljivi, uredni i štedljivi. Vaše će im zapitkivanje i prigovaranje isprva ići na živce, no poslije će shvatiti da im je puno jednostavnije prilagoditi se i pokoriti, nego vam se suprotstavljati.

Budući da će Mars biti u Djevici do 15. rujna, a Merkur do 30. kolovoza, izvjesno je da će pečat vladajućeg znaka biti snažan, a da će najbolje proći oni koji se usklade s njegovim vrijednostima: rad, red, temeljitost i čistoća. Uz pripadnike Djevice, najpovlašteniji će biti Bikovi i Jarci, s čijim će se natalnim suncima djevičje Sunce, Mars i nakratko Merkur naći u povoljnom položaju. Rak i Škorpion još su dva znaka s iznadprosječnom srećom u vladavini Djevice. Svi navedeni moći će uspješno započeti ili dovršiti poslovne i školske projekte, provesti čišćenje i preuređenje stana, započeti režim zdrave prehrane i vježbanja, obaviti medicinske zahvate. Za Blizance, Strijelce i Ribe predstojeći će tjedni biti osjetljivi i ispunjeni nizom sitnih zastoja i prepreka.