PARTNER ZA POŽELJETI

Kraljevski tretman: Kakvi su horoskopski Lavovi u zavođenju, ljubavi i seksu

15.08.2021 u 07:45

Bionic
Reading

Lav želi da mu se dive i nastoji zablistati u svemu, a odluči li nekoga zavesti, čini to u velikom stilu i s obilnom dozom romantike

Muški pripadnici znaka bit će prilično galantni prema svojoj odabranici, pa će čestito ispeglati karticu kako bi joj dostavom poslali buket ruža ili je odveli na večeru u otmjeni restoran.

Lavica se zna dotjerati i privući pažnju upečatljivom vanjštinom, čime osigurava stalan priljev udvarača. Ponosna i samouvjerena, voli muškarce koji su sigurni u sebe, zrače karizmom i imaju stila. Obaspu li je skupim darovima i izlascima na mondena mjesta imat će još bolje izglede. Ipak, neće zamjeriti ne može li si udvarač to priuštiti. Bitno joj je da se druga strana potrudi oko nje. Mnogi udvarač živi u uvjerenju da je on lovac, dok je u stvarnosti lovina.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lavovima oba spola iznimno je važno da se prema njima odnosi s poštovanjem, a slabi su i na komplimente, no samo one iskrene. Znaju nanjušiti lažnjake na kilometar. Ne žele pokornog partnera koji će im se ulagivati, već ravnopravnog koji će pokazati da ih cijeni i da ih smatra posebnima. Budući da im je seks vrlo bitan, važno im je da se i u tom pogledu dobro slažu sa svojim odabranikom.

  • +31
Meghan Markle je Lav, rođena je 4. kolovoza 1981. Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Senzualan i maštovit, Lav je strastven ljubavnik koji se voli prepustiti tjelesnim užicima. Ne voli rutinu već iskušavanje nove stvari. S njim u krevetu nije dosadno, a budući da u seksu uistinu uživa potrudit će se da i drugoj strani bude tako. Ako partner pokaže da mu je stalo do njegovog zadovoljstva, to će ga dodatno motivirati da ga zauzvrat dovedu do ekstaze.

Izdržljiv je ljubavnik pa seks s njim može potrajati satima. Isprva se predaje samo tjelesno, no kad se počne vezivati za neku osobu unosi u intimne odnose sve više emocija. Od njegovih majstorskih poljubaca drugoj strani može izmaknuti tlo pod nogama. Dok se nije ozbiljno vezao bit će sklon mijenjanju partnera i preljubu, no kad poklonin svoje srce uglavnom ostaje vjeran. Ugađat će osobi koju voli i poklanjati joj puno pažnje, no zauzvrat i sam očekivati kraljevski tretman.

  • +5
Hilary Swank je Lav, rođena je 30. srpnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: Young Chris/CP/ABACA / Abaca Press / Profimedia