znak upečatljivog stila

Ovaj horoskopski znak nigdje ne prolazi nezapaženo i ne podilazi trenutnim modnim trendovima

07.08.2021 u 08:01

Bionic
Reading

Oni nigdje ne prolaze nezapaženo i ne podilaze trenutnim modnim trendovima. Rođeni za život u središtu pozornosti, Lavovi, a naročito žene, vode mnogo računa o izgledu i odjevnim kombinacijama. Dojam koji ostavljaju u javnosti važan im je, no ne toliko da bi slijedili pomodarske trendove i pokoravali im se

Vjerni sebi i vlastitom ukusu, odjenut će što žele, kako žele i kada žele, ne obraćajući previše pažnje na ono što drugi misle o njihovom modnom izričaju. Ipak, na sebe neće odjenuti prvo što im se nađe pod rukom, već će promišljeno odabrati što će nositi.

Jarke boje, odvažni uzorci i krojevi, upadljivi modni dodaci? Ako netko to zna nositi onda su to žene rođene u ovom znaku. Koliko je vjerojatno da ćete ih vidjeti u upadljivim kreacijama, toliko je mala mogućnost da će one biti neukusne. Lavice jednostavno imaju sjajan smisao za stil, a čak i kad se decentno odjenu odabrat će neki detalj koji će podići cijelu kombinaciju, bio to nakit, torbica ili cipele s dizajnerskim potpisom, pogotovo one s visokim potpeticama. Čak i ako u trenirci odu do trgovine, bit će dotjerane.

  • +7
Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lavovi oba spola vole vrhunski skrojenu dizajnersku odjeću od kvalitetnih materijala za koju im nije teško odvojiti pozamašnu svotu. Naročito su im drage žuta i zlatna boja, dok crnu smatraju znakom krajnje elegancije. Rado će je nadopuniti zlatnim detaljem, jer to im je omiljeni metal. Muški pripadnici znaka pate na skupa odijela i odjeću općenito, iako im od visoke mode može biti draži opušteni stil. Što god odjenuli, makar to bile traperice i majica kratkih rukama, dodat će neki detalj koji će ih učiniti upečatljivima.

  • +31
Meghan Markle je Lav, rođena je 4. kolovoza 1981. Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Ono što nose jednostavno je odraz njihove osobnosti. Kao veliki kreativci znaju smisliti originalne, ali stilski osviještene kombinacije. Zbog toga nerijetko postaju trendseteri, a drugi ih kopiraju s više ili manje uspjeha. U znaku Lava rođeni su i mnogi slavni kreatori, od Coco Chanel i Louisa Vuittona, do Yvesa Saint-Laurenta, Domenica Dolcea, Laure Biagiotti i Gianfranca Ferréa.