PLUS AGE LJEPOTICA

Mama Elona Muska obožava kršiti modna pravila; evo kako modna ikona izgleda u crvenom od glave do pete

15.09.2021 u 12:18

Bionic
Reading

Maye Musk, majka Elona Muska, tehnološkog vizionara i jednog od najbogatijih ljudi na svijetu, dobro je poznata po svojem specifičnom stilu i upečatljivim kombinacijama kojima redovito izaziva divljenje modnih znalaca

Elonova mama, koja je u brojnim intervjuima otkrila da je u prošlosti prolazila kroz teške životne situacije nakon razvoda, uvijek je sjajno odjevena, a svojim razigranim outfitima pokazuje kako i u osmom desetljeću možemo nositi hrabre boje, uzorke, neobične krojeve...

Sjedokosa 73-godišnja manekenka među najzaposlenijim je plus age modelima i vrlo rado krši uvriježena modna pravila kad se radi o odijevanju dama zrelije dobi.

Viđali smo je u otkačenim stajlinzima koji joj divno pristaju, a Maye je na društvenim mrežama ponovno potvrdila svoj status plus age modne ikone.

Majka troje djece oduševila je svojim izdanjem u kojem se pojavila na Met Ballu u New Yorku - u odvažnoj kombinaciji u crvenoj od glave do pete, za koju je dobila samo pohvale.

  • +4
Maye Musk Izvor: Profimedia / Autor: Andrew Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia

Maye je briljirala u elegantnom kombinezonu s potpisom sve traženijeg američkog dizajnera LaQuana Smitha, a statement nakit zlatnog sjaja i dramatičan make up zaokružili su ovaj neobičan stajling omiljene plus age influencerice.

Ova osebujna dama zaraznog osmijeha prava je inspiracija te uvijek ističe da je bolje biti zanimljiv nego lijep. Zanimljivo je kako je u manekenskim vodama opstala čak i kad se udebljala trideset kilograma - pa je postala prvi i u to vrijeme jedini plus size model u Južnoafričkoj Republici.

Moda ikona je svojedobno izjavila da je zatrpana poslovnim ponudama, a njezina je knjiga 'Žena s planom - savjeti za život pun ljepote, avanture i uspjeha' postigla ogroman uspjeh.

'Dokaz sam za to da i u starijoj dobi možete pronaći posao. Zapravo nikad nisam radila toliko koliko sada radim', kaže Musk.