svi su je primijetili

Nikolina Ristović izgleda fantastično: Dugo je nismo nismo vidjeli, a sada je oduševila sjajnom haljinom koja laska figuri

15.09.2021 u 11:00

Bionic
Reading

Promocija monografije i popratna izložba fotografija našeg poznatog fotografa Jadrana Lazića nakon jadranske turneje stigla je u Zagreb i u dvoranu Hrvatskog glazbenog zavoda privukla brojna poznata lica. Među mnoštvom brojne poglede je privlačila Nikolina Ristović koja je oduševila elegantnim i stilski dotjeranim izgledom

Nakon prve promocija monografije uz izložbu crno-bijelih fotografija, koja je održana je u Bolu na otoku Braču putujuća izložba fotografija Jadrana Lazića '50 godina fotografije' uz promociju monografije 'Jadran Lazić – fotograf' održana je u Šibenku, Hvaru, Dubrovniku i Sarajevu, a sada je stigla u Zagreb.

Fascinantna kolekcija privukla je brojne Zagrepčane u Hrvatski glazbeni zavod, kojima je to bio odlična prilika za uživanje u umjetnost, društvu i odličnoj atmosferi za koju je bila zaslužna i Barbara Kolar koja se našla u ulozi voditeljice programa. Osim toga, izložba je bila i odlična prilika za dotjerivanje i pokazivanje odličnih stajlinga.

  • +21
Otvaranje izložbe fotografija i promocija monografije Jadran Lazić: 50 godina fotografije Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Događaj je nije propustila ni Nikolina Ristović, čiji je suprug Vidoje kolekcionar umjetnina. Poznata 48-godišnja voditeljica na izložbu i druženje sa poznatim fotografom stigla je stilski besprijekorno dotjerana. Elegantna nježno ružičasta haljina ukrašena dvostrukim crnim prugama bila je vrlo laskava za figuru, a posebno šarmantan detalj bili su mali puf rukavi. Ovaj model odlično je istaknuo Nikolininu besprijekornu figuru, s posebnim naglaskom na dekolte i struk koji je dodatno bio naglašen malom kožnom remen-torbicom.

Cijelu kombinaciju Nikolina je zaokružila vrlo ženstvenim puder roza sandalama na visoku petu. Upečatljiva kombinacija predstavljala je odličan spoj dvije boje – dominantne crne i nježne roze, ali i kombinaciju ženstvenog, nježnog kroja te snažnih, statement komada, poput torbice i muškog sata na ruci, koji su cijeloj kombinaciji dali poseban pečat.

Podsjetimo, Nikolina i njezina 6-godišnja kći Una prije četiri mjeseca otrovale su se ugljičnim monoksidom u stanu u Zagrebu. Voditeljica je nedavno otkrila kako i dalje postoji opasnost od plućne embolije te da se sada se bori s izmaglicama i smetnjama u kratkoročnoj memoriji. Srećom, Nikolina se uspješno oporavlja, a njezin sjajni izgled to i potvrđuje.