bez greške

Stajling koji nema mane: Jennifer Aniston ima doista prekrasnu haljinu koju ćete sigurno poželjeti u ormaru

15.09.2021 u 09:40

Bionic
Reading

Jennifer Aniston gostovala je u talk showu 'Jimmy Kimmel Live!', a za dolazak u studio odjenula je jednu od najboljih modnih kombinacija koje smo vidjeli u posljednje vrijeme. Plava haljina s tankim naramenicama izazvala je pravo oduševljenje, a mnogi su se složili kako bi ovim stajlingom vro lako mogla zasjeniti i brojne pomno dotjerane zvijezde koje su te večeri prodefilirale crvenim tepihom zabave Met Gala

I dok je veliki broj zvijezda A-liste večer provela na crvenom tepihu prestižne zabave Met Gala, miljenica Hollywooda Jennifer Aniston, viđena je kako stiže u studio povodom snimanja talk showa 'Jimmy Kimmel Live'. Za tu priliku Jennifer je odjenula haljinu kojom je mnogima održala modnu lekciju. Vrlo laskava tamnoplava haljina djelo Proenze Schouler, američkog modnog brenda iza kojeg stoje dizajneri Jack McCollough i Lazar Hernandez.

Vrlo zanimljiva nijansa zagasito plave pokazala se kao odličan kompromis između klasične plave i obične crne, a kroj koji ističe dekolte te lepršavo pada predstavlja jedan od onih modela haljine koji je jako dobro imati u ormaru.

  • +3
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

S naglašenim, odličnom oblikovanim dekolteom i tankim, vrlo elegantnim naramenicama Jenn je pokazala savršenu dozu gole kože, dovoljno da privuče pozornost, no zadrži elegantni i stilski dotjeran izgled. Osim u plavoj boji, ova 'smock' haljina dostupna je i u bijeloj boji, a trenutno se nalazi na sniženju od 40 posto te joj cijena iznosi 648 dolara, odnosno nešto više od 4 tisuće kuna.

https://www.pinterest.com/pin/927389748237272534/

Osim toga, Jennifer je ovim stajlingom obuhvatila dva vodeća ljetna trenda – prošivene haljine s volanima te tanga sandale s remenčićima i visokom potpeticom. Naime, ova sezona na modnu scenu vratila je tanga sandale, a za tim modelom pomamile su se brojne slavne dame. Bilo da se radi o klasičnim japankama ili štiklama s vezicama, minimalistička silueta u skladu je s modom inspiriranom devedesetima koja bilježi sve veću popularnost. Zvijezde poput Kendall Jenner, Meryl Streep, Rihanna i Jennifer Lopez također su svoje ormare opskrbile jednim od najtrendi modelom cipela.

Jenn koja u slobodno vrijeme preferira ležerne stajlinge koji uključuju traperice i klasične stilove inspirirane 90-ima, rijetko kada razočara kada se radi o elegantnijim kombinacija.

  • +16
Jennifer Aniston Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Premda se u većini slučajeva drži dobro provjerene elegancije i klasike, stajligne redovito osvježi nekim od vodećih trendova birajući odjevne komade koji dugo vremena ostaju zapamćeni. Za crveni tepih Jenn najčešće odabire kreacije s potpisom Prade, Givenchyja i Diora, a po pitanju cipela preferira modele Christiana Louboutina, Guccija i Stuarta Weitzmana.

  • +8
Maksi haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo