ZBOGOM KOVRČAMA

Mala, ali itekako vidljiva promjena: Kate Middleton odrekla se frizure koju njeguje godinama

26.01.2021 u 14:04

Bionic
Reading

Nakon što su princ William i Kate Middleton na svom službenom Instagram profilu objavili videe iz svog seoskog doma u Norfolku, obožavatelji kraljevske obitelji primijetili su kako je vojvotkinja, na veliko iznenađenje mnogih, promijenila frizuru

Bujne, voluminozne kovrče s godinama su postale zaštitni znak Kate Middleton. Vojvotkinja od Cambridgea ovu glamuroznu frizuru njeguje godinama. Osim što izgleda vrlo profinjeno i damski, ova frizura pravi je odraz žene koja drži do svog izgleda, što je potpuno očekivano od jedne dame plave krvi.

No aktualna pandemija utjecala je ne samo na promjenu svakodnevice vojvotkinje i njezine obitelji, već i na njen stil. Proteklih godinu dana Kate i princ William s djecom borave na selu, na imanju Anmer Hall u Norfolku, okruženi prirodom i potpunom tišinom.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Potpuno je to drugačiji životni ritam od onog koji su imali u Londonu. Zbog 'engleskog' soj koronavirusa odgođena su do daljnjeg službena događanja pa nema ni potrebe da vojvotkinja bude okružena svojim glam timom koji inače vodi računa o njezinim stajlinzima, šminki i frizuri.

To je ujedno i razlog nove frizure Kate Middleton koja je u izolaciji odbacila voluminozne kovrče i prigrlila nešto ležerniju frizuru. Malo tko se zna isfenirati popu profesionalca, a posebno postići ovako voluminozne lokne koje su postale zaštitni znak britanske vojvotkinje. Stoga Kate posljednjih dana imamo priliku vidjeti s ravnom kosom.

  • +3
Kate Middleton s novom frizurom Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Tijekom boravka na selu Kate je i pustila kosu, što se da primijetiti iz dva posljednja videa koja su vojvode od Cambridgea podijelili na službenom Instagram profilu Kensingtonske palače.

Njezinim novim nenametljivim i ležernim look-om oduševljeni su i obožavatelji kraljevske obitelji koji pomno prate svaki korak kraljevskog para koji će jednog dana zasjesti na britanski tron.

Kate nije jedina koja se u izolaciji odlučila za promjenu imidža. I njezina šogorica Meghan Markle ljetos je bila glavna tema na društvenim mrežama zahvaljujući svojoj odluci da pusti kosu i njeguje ležerni imidž.