NOVI ČLAN

Sreća je zamijenila tugu: Kate Middleton i princ William svojoj su djeci priredili veliko iznenađenje

25.01.2021 u 13:17

Bionic
Reading

Iako su do sada to skrivali od javnosti, sve se doznalo. Prije negoli je njihov voljeni kokeršpanijel Lupo preminuo, Kate Middleton i princ William svoju su djecu upoznali s novim štenetom, koji je postao novi, ravnopravni član njihove obitelji

Malo je reći da se sedmogodišnjem princu Georgeu, petogodišnjoj princezi Charlotte i dvogodišnjem princu Louisu na licu se pojavio osmijeh kada su njihovi roditelji Kate Middleton i princ William kući doveli novog četvernožnog ljubimca - štenca kokeršpanijela kojeg su nazvali Luna, i to netom prije negoli je preminuo njihov prvi ljubimac Lupo.

Malenu Lunu uzeli su iz legla Jamesa Middletona, Kateinog brata koji se bavi uzgojem tih pasa, a zanimljivo je kako je preminuli Lupo zapravo ujak maloj Luni. Kokeršpanijel Lupo preminuo je u studenom prošle godine, u dobi od devet godina, a netom prije negoli je taj događaj rastužio cijelu obitelj, James Middleton donio je na dar novog psića.

'Novi štenac je neodoljiv i cijela je obitelj opčinjena s njim. Malo je reći da ih je Lupova smrt slomila, što će svaki vlasnik psa shvatiti, no štenac je stigao prije negoli se to sve dogodilo. Želja Kate i Williama bila je da mlađi pas bude društvo Lupu i vrati mu energiju', otkrio je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Inače, brat Kate Middleton, James Middleton, bavi se uzgojem pasa gotovo desetljeće, a i Lupo je bio iz njegovog legla, dar vojvodi i vojvotkinji za njihovo vjenčanje. Crni kokeršpanijel i njegova sestra Luna bili su dijelom legla oštenjenog 2011. godine, a upravo je Luna oštenila nove psiće, od kojih je jedan postao članom kraljevske obitelji.

  • +22
Britanska kraljevska obitelj tijekom posjeta kazalištu London Palladium Izvor: Profimedia / Autor: Aaron Chown / PA Images / Profimedia