IZVANREDNE OKOLNOSTI

[FOTO] Kate Middleton slavi 39. rođendan, no proslava će biti skromna, uz obitelj, čaj i kolačiće

09.01.2021 u 15:19

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea ni inače nije od nekih velikih proslava tako da se i njeno ovogodišnje rođendansko slavlje odlično uklopilo

S obzirom na to da je većina Velike Britanije u lockdownu Kate Middleton će ove godine 39. rođendan proslaviti skromno, čak i bez svojih roditelja s kojima je inače slavila. Rođendan će obilježiti u krugu obiteli u Anmer Hallu, gdje žive još od Božića.

Britanski kraljevski par Kate Middleton i princ William sa troje djece napustili su London usred najnovijeg zatvaranja u Velikoj Britaniji zahvaljujući pandemiji koronavirusa. Utočište su pronašli na svom imanju Anmer Hall udaljenom 110 kilometara od Londona, a koje su 2011. godine od kraljice Elizabete dobili kao vjenčani poklon.

Drugi dom britanske miljenice Kate Middleton i princa Williama mjesto je gdje peteročlana obitelj često bježi tijekom školskih praznika djece, vikenda i blagdana, a sada su ga iskoristili za privremeni dom tijekom lockdowna.

Seosko imanje u kojem se Kate 'najviše osjeća kod kuće' posljednjih godina postalo je i omiljena kulisa za nastanak njihovih obiteljskih fotografija, a lokalni mještani u razgovoru za američki magazin People izjavili su kako je upravo Anmer Hall savršeno mjesto za podizanje obitelji.

Kako bilo, skromna kakva i je, vojvotkinja Kate proslavit će rođendan uz čaj i kolačiće, te u najužem krugu obitelji, suprugom Williamom i njihovo troje djece, Georgeom (7), Charlotte (5) i Louisom (2).

  • +16
Najbolji stajlinzi Kate Middleton u 2020. godini Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia