TRENDI OD GLAVE DO PETE

Maksi haljine za manje od 500 kuna

06.05.2013 u 08:41

  • +38

Maksi haljine proljeće 2013.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Žene vole duge haljine – ujutro ne moraju smišljati kombinacije, ako nisu svježe depilirane ne moraju se crveniti, ako žele da im bude udobno cijeloga dana – i tu su bez brige. Ako vam se prohtjelo imati jednu takvu maksi haljinu, pogledajte što se sve od ovog trenda može pronaći po našim dućanima

Nema razloga da si ovog proljeća i ljeta ne olakšate život i ne kupite koju maksi haljinu – po sasvim pristojnim cijenama obući ćete se od glave do pete, bit će vam udobno i neće vas vam biti nesnosno vruće…

Crne, bijele i bež duge haljine najčešći su bazični dio ženskog ormara, no svake sezone lijepo je pokupiti i koji trend ovoga stila.

Ove godine svakako je veliki hit nešto ipak kraći porub, do iznad gležnja, što im daje taj vintage štih na koji smo već pomali navikli.

Detalji poput vezenih umetaka diskretni su, a opet čine razliku, baš kao i prozirni umeci ili prorezi sa strane na dijelu suknje.

Cvjetni uzorakje vječna inspiracija za proljetne kolekcije dizajnera, a ove godine isplivali su i havajski i 'džungla' motivi.

Od boja, jedna posebno nježna crvena boja je veliki hit, baš kao i jaka zelena te već sezonama nezaobilazna denver plava.

Pogledajte što se može iskopati u Zari, Mangu, H&M-u, Pull&Bearu, Stradivariusu, Bershki...

248608,253381,253415,252132