NEZAUSTAVLJIVA MAYE

Majka Elona Muska i u osmom desetljeću ponovno izaziva pozornost smjelim modnim izdanjima

14.10.2021 u 14:08

Bionic
Reading

Maye Musk, majka tehnološkog inovatora i jednog od najbogatijih ljudi na svijetu, Elona Muska, među najzaposlenijim je plus age modelima, a njezin je modni stil poseban, neobičan i ekstravagantan

Sjedokosa modna ikona ove je godine proslavila 73. rođendan no ova energična dama sa srebrom u kosu ne libi se kršiti uvriježena modna pravila.

Uvijek drukčija, Maye je na društvenim mrežama gdje ima vojsku obožavatelja po tko zna koji put dokazala kako je neiscrpna modna inspiracija.

Žena nevjerojatne energije i s genijalnim osjećajem za stil obožava modne iskorake pa je na svom Instagram profilu postavila novu fotografiju u stajlingu i s make upom tko bi se rijetko koja njezina vršnjakinja usudila isprobati.

'Feeling blue? I'm blue-er than you', našalila se Maye pored fotografije na kojoj pozira od glave do pete odjevena u intenzivnu svijetloplavu.

Svijetloplava dolčevita od rebrastog pletiva, kaput i šešir u istom tonu savršeno su naglasili boju njezinih očiju i svijetli ten, a ljubičasti ruž i sjenilo za oči odlično su se uklopili u ovoj nesvakidašnji looka Maye Musk.

  • +4
Maye Musk Izvor: Profimedia / Autor: Andrew Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vrlo brzo uslijedili su tisuće lajkova na račun cool stajlinga poduzetne Maye. 'Ovo je divno', 'Moja omiljena boja', 'Prelijepa Lady Maye', hvalili su u komentarima fanovi majku Elona Muska.

Inače, moda ikona je svojedobno izjavila da je zatrpana poslovnim ponudama, a njezina je knjiga 'Žena s planom - savjeti za život pun ljepote, avanture i uspjeha' postigla ogroman uspjeh.

'Dokaz sam za to da i u starijoj dobi možete pronaći posao. Zapravo nikad nisam radila toliko koliko sada radim', kaže Musk.