LJUBITELJICA ZELENE

Kate Middleton pokleknula pred jednim od najvećih modnih trendova godine

14.10.2021 u 09:04

Bionic
Reading

Britanska modna miljenica tijekom godina možda je nosila mnoštvo dizajnerske odjeće, no ne i sve trendovske komade koje poželi. U ulozi vojvotkinje od Cambridgea, Kate Middleton je obavezna slijediti strogi, kraljevski kodeks odijevanja pa ju brojni trendovi na modnoj sceni ne dotiču. Ipak, jedan aktualan trend uspio se ušuljati u ormar vojvotkinje

Odjeća neutralnih boja ima značajnu ulogu u garderobi Kate Middleton, no posljednjih tjedana ne krije naklonost prema odvažnijim nijansama. Poznato je da kraljica Elizabeta nosi odjeću jarkih boja kako bi osigurala vidljivost, a čini se kako je Kate Middleton odlučila krenuti njezinim stopama.

Na novom kraljevskom angažmanu u Londonu, Middleton je nosila najveći trend u svijetu boja ove godine – kelly nijansu zelene.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ovu specifičnu nijansu zelene u potpunosti su prihvatili ljubitelji mode što je posebno vidljivo na Instagram profilima modnih influencerica diljem svijeta.

Kelly nijansu zelene boje britanska miljenica naglasila je Zarinim džemperom, a iako je sada rasprodan, popularni brend iz španjolske grupacije Inditex pobrinuo se da ove sezone ne manjka zeleno obojanih komada.

Uz cjenovno pristupačni džempe.  Kate je kombinirala elegantan, strukirani kaput brenda Erdem u gotovo identičnoj nijansi, a ove zelene komade razbila je crnim hlačama širokih nogavica i klasičnim salonkama u špic s potpisom brenda Emmy London.