modni hit

Suknje su nezaobilazan trend ove sezone, a u mjesecima pred nama ova četiri modela bit će pun pogodak

14.10.2021 u 06:16

Bionic
Reading

Od minice do one s bočnim prorezom, što je vrući hit – jesen je sjajno vrijeme za modne kombinacije sa suknjama, a ako želite biti u trendu, svakako bacite oko na ova četiri modela

Niste baš ljubiteljica hlača ili haljina? Nema problema! Ove sezone itekako su prisutni hip rock stilovi te se vrlo lako prilagođavaju jesenskim stajlinzima.

Bez obzira je li riječ o trendi mini suknjama, dojmljivim modelima od (umjetne) kože ili s novim hit prorezima – u ova četiri trenda svakako se isplati investirati ove sezone, a ova četiri modela više nisu u fokusu.

  • +11
Hit suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Maksi suknje zamijenjene su mini suknjama

Suprotno svim očekivanjima, hladniji mjeseci u godini ne donose duže modele, već sasvim suprotno: mini suknje vladajući su trend ove sezone, a za jako hladnih dana može ih se kombinirati s tajicama. Posebno cool izgledaju u kombinaciji s dugim kaputom i statement čizmama. Ovaj izgled djeluje vrlo chic u kombinaciji s XL pletenim džemperom i čizmama. Maksi suknje, s druge strane, sada idu na zasluženu pauzu.

In su suknje s prorezima, out su wrap suknje

Model koji ove sezone nećete moći zaobići svakako su suknje s bočnim prorezima te imaju sve predispozicije postati vladajućim trendom narednih mjeseci. Bilo da se radi o pletenim, bilo satenskim modelima, u dugoj ili kratkoj varijanti – suknje s prorezima vrlo su popularne, a tome pridonosi i činjenica da se izuzetno lako kombiniraju s gotovo svakim stajlingom te su s modne pozornice uspješno izgurale dugo vremena prisutne wrap modele.

Hit su suknje od (umjetne) kože, a one lepršave od šifona padaju u zaborav

I dok su ugodni lepršavi modeli omiljeni u ljetnim mjesecima, suknje izrađene od (veganske ili umjetne) kože omiljene su ove jeseni. Dugi ili kratki modeli, svejedno je, nemoguće je pogriješiti. Za ležeran stajling kombinirajte ih s pletenom dolčevitom, prošivenim kaputom i tenisicama, za večernje izlaske posegnite za profinjenim kombinacijama koje uključuju salonke na petu te elegantan kaput.

Uske pletene suknje u zaborav šalju modele A-kroja

Najjednostavniji rock stil za ovu jesen naziva se 'tuba' suknja, a vrlo je sličan popularnim 'tuba' topovima. Radi se o uskom modelu koji jednostavno navučete i – to je to. Ove jeseni hit su pleteni modeli koji se mogu kombinirati za sve prigode. Bilo s bajkerskom jaknom, bilo bundicom, pletene 'tuba' suknje prave su vladarice sezone te uz njih sveprisutni modeli A-kroja u potpunosti padaju u zaborav.