TAJNA LJEPOTE

Madonna još uvijek može izgledati kao curetak

02.09.2011 u 09:34

Bionic
Reading

Svježeg lica i zavidne figure, oduševila je Madonna sve prisutne na premijeri svog redateljskog filma 'W. E.', na 68. Venecija Film Festivalu i pokazala da se po ljepoti još uvijek može natjecati s puno mlađim kolegicama

Na crvenom je tepihu zablistala u sivoj dugoj haljini s našivenim crvenim leptirima koju je posebno za nju kreirao talijanski dizajner Vionnet. Prisutne je ostavila bez daha grandioznim ulaskom, a cijelu fantastičnu kombinaciju začinila je crvenim ružem, crvenim sandalama, dok je dramatični efekt postigla velikim retro naočalama.

Takav stajling 53-godišnjoj zvijezdi pomogao je da izgleda bar 15 godina mlađe.

Madonni je s lica sajajila sreća, a kako i ne bi kad je napokon prikazan njezin drugi redateljski film na kojem je radila čak deset godina. Riječi podrške su joj navodno poslali i bivši muževi Guy Richie i Sean Penn.

Na Madonninom licu teško je bilo primijetiti godine, a navodno je bore ispeglala inovativnim tretmanima koji uključuju čak i korištenje ljudske placente. Unatoč tim ekstremnim pokušajima zadržavanja mladosti, pjevačica je navodno protiv odlaska pod nož.

'Ono sam što jesam. Ne sviđa mi se ideja da me uspavaju i onda režu noževima', rekla je Madonna. Često ističe da joj je kabala pomogla da pronađe unutarnju ljepotu te da se fokusira na nju. Osim toga Madonna svakodnevno vježba dva sata i pridržava se makrobiotičke dijete.