OPET SE SKIDA

Ma tko je to gol na naslovnici Voguea

14.10.2011 u 10:30

Bionic
Reading

Naslovnicu ruskog Voguea za studeni krasi ni manje ni više nego jedan goli muškarac, i to pjevač grupe Maroon 5 Adam Levine i njegova djevojka Anne Vyalitsyna

Njihova gola isprepletena tijela krase naslovnicu, kao i niz slika unutar časopisa koji prikazuju par u raznim pozama. Istetovirani 32-godišnji pjevač i njegova djevojka pojavljuju se u nizu fotografija goli, ali i odjeveni. Zanimljivo je da paru to nije prvi put da se skida za potrebe snimanja. Točnije, Adamu koji je svoje golo tijelo već ranije pokazao u snimanju za magazin Cosmopolitan za kampanju koja želi osvijestiti muškarce o raku prostate i testisa.

Na tim mu pak slikama njegova djevojka, manekenka Anne rukama sakriva osjetljive dijelove tijela. Svoju lijepu djevojku često angažira i u spotovima, a kaže da je ključ njihove veze u modernim tehnologijama.

'Poruke na mobitelu su najbolja stvar na svijetu. Uvijek možeš saznati gdje ti je draga ili samo napisati: Hej, smo ti želim reći da te volim', rekao je pjevač koji će uz repera Kanyea Westa 29. studenog nastupiti na velikom šouu Victoria's Secreta.