OBARA S NOGU

Luksuz da vam pamet stane: Pogledajte u kojoj raskoši živi oskarovka Susan Sarandon

24.07.2020 u 11:33

Bionic
Reading

Čini se da je koronakriza utjecala i na brojne slavne zvijezde koje su odlučile u prodaju staviti svoje brojne nekretnine. Oskarovka Susan Sarandon jedna je od njih. Zvijezda filmova 'Thelma i Louise', 'Pomajka' i 'Vještice iz Eastwicka' odlučila je prodati stan u New Yorku, za koji traži paprenih 51 milijun kuna

Luksuzni stan u Chelseau Susan Sarandon tek je nedavno stavila u prodaju, zbog čega su slike stana sada dostupne za javnost. Stan je smješten u luksuznoj zgradi sa zaštitarom i ima šest spavaćih soba te šest kupaonica. Odlična lokacija i činjenica da ga posjeduje holivudska zvijezda sigurno će doprinijeti njegovoj prodaji.

Stan na dva kata veličine 557 kvadratnih metara pravi je raj za ljubitelje interijera. Privatno dizalo vodi direktno u stan koji se prostire cijelom dužinom zgrade koja nudi prekrasan pogled na Manhattan. Stan je osmišljen kao otvoreni prostor te je uređen vrlo minimalistički i moderno.

Iz glavne spavaće sobe pruža se pogled na The Empire State building, dok se šesta spavaonica trenutno koristi kao knjižnica i pruža pogled na One World Trade Centar.

Stepenice iz dnevnog boravka vode do platoa na kojem se nalazi prostor za opuštanje uz kamin. To je navodno omiljeno Susanino mjesto za relaksaciju i čitanje scenarija.

  • +17
Susan Sarandon stavila u prodaju svoj stan u New Yorku Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia