TRAŽI NOVOG VLASNIKA

Dom slavne Diane Keaton oduševit će ljubitelje industrijskog dizajna

21.07.2020 u 20:04

Bionic
Reading

U jeku pandemije koronavirusa, slavna oskarovka i muza redatelja Woodyja Allena u potrazi je za novim vlasnikom svog doma - zgrade sagrađene u 19. stoljeću u glavnom gradu savezne države Arizona

Osim po brojnim filmskim uspjesima, 74- godišnja holivudska veteranka Diane Keaton svjetsku prepoznatljivost stekla je i prepoznatljivim modnim stilom.

Otkako je 70-ih godina glumila u kultnom filmu 'Annie Hall' redatelja Woodyja Allena, odjevena u komade s potpisom proslavljenog američkog dizajnera Ralpha Laurena, godinama je vjerna savršeno krojenim odijelima, šeširima i zabavnim modnim dodacima koji su postali njezin zaštitni znak, a kada je riječ o dizajnu interijera ne krije naklonost prema industrijskom stilu uređenja, što gotovo svakodnevno dokazuje svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

FASHION FIRST ALWAYS!!!

Objavu dijeli Diane Keaton (@diane_keaton)

Svojih dva milijuna fanova na Instagramu Keaton u jeku pandemije redovito časti videima i fotografijama iz svog doma u Los Angelesu uređenom u popularnom industrijskom stilu, a na identičan način uredila je i povijesnu nekretninu u gradu Tucsonu za koju danas traži novoga vlasnika.

Spomenuta nekretnina sagrađena davne 1880. godine originalno je zamišljena kao zgrada, a s godinama je pretvorena u luksuznu kuću čijom je vlasnicom Diane Keaton postala 2018. godine.

  • +12
Dom Diane Keaton Izvor: Profimedia / Autor: REALTOR / Planet / Profimedia

Za nju je tada izdvojila 1,5 milijuna dolara, odnosno nešto manje od 10 milijuna kuna, a prostire se na 4500 četvornih metara te stiže s četiri spavaće sobe i kupaonice. Danas ju prodaje za gotovo dupli iznos, 17 milijuna kuna, a svojim uređenjem nesumnjivo će privuči pažnju ljubitelja industrijskog dizajna.