OPET JE BRILJIRALA

Lukavo sakrila trudnički trbuščić odličnim stylingom

11.05.2016 u 14:28

  • +5

Blake Lively

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Blake Lively među prvima je stigla u Cannes ususret tradicionalnom filmskom festivalu i iako nije demantirala glasine da je po drugi put trudna, mudro bira odjeću koja skriva trudnički trbuščić

Nakon što je u Nicu sletjela u bijelom baloneru, hlačama i štiklama, poput kakve mondene Parižanke, Blake Lively za neformalno druženje i poziranje pred paparazzima odabrala je vrlo upečatljiv kombinezon.

Chic outfit s tankim naramenicama ima široke nogavice, ali i lepršavi plašt koji ide preko donjeg dijela. Kombinezon je s potpisom dizajnera Juana Carlosa Obandoa, a njegove kreacije rado nose mnoge zvijezde poput Kylie Minogue, Freide Pinto, Cate Blanchett i Kim Kardashian.

Kombinezon koji je odabrala Blake zbog kroja i dojma da se radi o dugoj tunici s hlačama pomaže joj da malo sakrije trudnički trbuščić jer izgleda da još nije spremna službeno potvrditi da će po drugi puta postati majka. Uza sve to, pojas koji se veže postrance naglašava joj struk, a i u paru s tankim šalom koji je pustila da leprša na vjetru.

Ovako upečatljiv i chic komad nije neobičan odabir za slavnu glumicu jer je poznato to da voli i prati modu te uvijek briljira na crvenom tepihu. Prošle godine tako je u Cannesu nosila prelijepu Guccijevu haljinu dok je na nedavno održanom događanju Met Gala sve oduševila Burrberryjevom kreacijom s plaštem.