CHRISTIE Brinkley

Look bez greške: Ova 64-godišnjakinja sve je zasjenila u rokerskom izdanju

10.04.2018 u 20:04

Bionic
Reading

Christie Brinkley koja se proslavila kao model još u 80-ima i danas se može pohvaliti mladolikim izgledom i nevjerojatnom figurom

Proslavljena američka manekenka koja se pojavila i u spotu 'Uptown Girl' svog tadašnjeg supruga Billyja Joela osvaja zaraznim osmijehom i šarmom djevojke iz susjedstva, a na besprijekornoj liniji joj zavide i puno mlađe kolegice.

Na premijeri 'America Inside Out' National Geographica, lijepa Christie zavidila je modernim lookom koji je sve ostavio bez daha.

  • +12
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Zgodna plavuša iskombinirala je trendi kožnu jaknu, hlače širokih nogavica, a sve začinila crnim gležnjačama i cool bombericom nemarno prebačenoj preko ramena. Ležerna frizura i srebre naušnice lijepo su se uklopili u ovaj stajling s rokerskom vibrom.

  • +16
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ova vječito nasmijana plavuša nikad nije priznala da se podvrgnula plastičnim operacijama, već svoj mladolik izgled, kaže, duguje zdravom načinu života, predanoj tjelovježbi i vegetarijanskoj prehrani.

'Nastojim stalno podsjećati ljude da su moje vršnjakinje također važne. Žene me često pitaju smiju li nositi nešto obzirom na svoje godine jer osobe svoje dobi nikad nemaju prilike viditi u časopisima. A ja im kažem da se trebaju odijevati onako kako one žele', rekla je Christie dodajući kako je oduševljena uspjehom plus size modela Ashley Graham ili 69-godišnje Maye Musk.

'Pogledajte Ashley, ona zbilja pomaže ženama da se osjećaju lijepima. Za razliku od prije kad su mnoge imale osjećaj da se ne uklapaju u standarde. Mislim da je to velika stvar', rekla je. 

Svoju zavidnu liniju održava redovitom tjelovježbom, a omiljeni trening joj je bicikliranje, ali i joga. 

Svoju ljepotu, kaže, duguje velikim dijelom i dobrim genima: 'Moja mama je bila prekrasna. Bila je jako lijepa, tako da sam imala sreće da sličim na nju. No, nije sve u genima, možete i sami puno toga učiniti za svoj izgled, počevši od zdrave prehrane, tjelovježbe, pa do krema koje svakodnevno nanosite na lice.'