IMPRESIVNA KOLEKCIJA

Brigitte Macron odbacila minijaturne haljine i zablistala u laskavom kaputu

10.04.2018 u 11:20

Bionic
Reading

Da posjeduje impresivnu kolekciju kaputa prva dama francuske Brigitte Macron često ističe u formalnim pojavljivanjima, a novim modelom military stila pokušala je impresionirati uvažene goste u Elizejskoj palači

Francuska prva dama Brigitte Macron u predsjedničkoj rezideniciji ugostila je trojicu čelnika baltičkih zemalja s kojima se zatim uputila u pariški muzej Orsay u posjet izložbi naziva 'Wild Soul, Symbolism in Baltic countries'.

Uvažene goste u pratnji supruga, predsjednika Emmanuela Macrona, Brigitte je dočekala u elegantnoj kombinaciji upotpunjenoj novim modelom maslinastozelenog kaputa s potpisom njezine omiljene modne kuće Louis Vuitton.

Posljednjih mjeseci njezin pristup modi značajno se razvio što potvrđuju izdanja viđena u službenom posjetu Indiji gdje smo ju imali priliku vidjeti u dugim, čipkastim toaletama i laganim ljetnim odijelima.

  • +22
Brigitte Macron u Indiji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Novo izdanje u znaku strogog kroja kaputa ukrašenog efektnim detaljima stiže kao alternativa haljinama A-kroja koje Brigitte preferira nositi, a ispoliranu vojnu estetiku koju je pružao kaput s potpisom Louis Vuitton dodatno je naglasila odabirom crnih hlača skinny kroja i gležnjačama lakirana odsjaja.

  • +3
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da je uistinu jedna od najbolje odjevenih prvih dama potvrđuje modna biblija Vogue koja ju je prošle godine uvrstila na tradicionalan popis, pritom potpuno zanemarivši američku prvu damu i modnu rivalku, Melaniju Trump.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

'Prkošenje godinama' izraz je koji se često ponavlja kada se raspravlja o jedinstvenom stilu Brigitte Macron. Mi bismo to zamijenili s 'dosljedno veličanstven'. Otkako je njezin suprug osvojio predsjedničke izbore u Francuskoj, postalo je jasno da se Prva dama ne klanja konvencijama kada su u pitanju njezini modni odabiri. Ovo je žena koja se toliko dobro osjeća u vlastitoj koži da je Rihannu u Elizejskoj palači dočekala u trapericama i nosi prozirne štikle Gianvita Rossija na državna događanja. Živjela nova Francuska', izjavljuje uredništvo Voguea o stilu prve dame Francuske.

  • +12
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia