pRIGODAN STAJLING

Evo kako je Jadranka Sloković stajlingom odala počast britanskoj prijestolnici

10.04.2018 u 12:54

Bionic
Reading

Kako je najavljeno, najmoćniji odvjetnički par u Hrvatskoj Jadranka Sloković i Čedo Prodanović pojavili su se na londonskom sudu u Westminsteru, na kojem raspravljaju o hrvatskom zahtjevu za izručenje Ivice Todorića

Da Jadranka Sloković zasluženo nosi titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica, potvrdila je novim poslovnim izdanjem predstavljenim u britanskoj prijestolnici uoči dolaska na sud u Westminsteru.

Naša najpoznatija odvjetnica godinama njeguje profinjeni poslovni stil, no nikad ne zaboravlja na detalje koji daju novu dimenziju njezinim elegantnim stajlinzima.

  • +11
Odvjetnici Sloković i Prodanović dolaze na zakazano ročište o izručenju Todorića Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Crno-bijelu kombinaciju odijela i košulje ukrašene maramom svezanom u kravatu jedna od najbolje odjevenih Hrvatica prigodno je oplemenila klasičnim balonerom i kišobranom prepoznatljivog kariranog uzorka poznate britanske kuće Burberry.

Da skupocjenih dizajnerskih komada ne manjka, potrudila se odabirom statusne torbe brenda Hermes i cipelama s petom modne kuće Gucci, zaokruživši još jedno besprijekorno izdanje u nizu.