FOTKA IZ ZAGREBA

Ljupka Gojić Mikić s obitelji okrenula novu stranicu u životu, stigli su u Hrvatsku

20.08.2017 u 12:35

Bionic
Reading

Nakon devet dugih godina života u Japanu obitelj Gojić Mikić stigla je u Hrvatsku. Lijepa Ljupka počastila je fanove fotografijom snimljenom u Zagrebu

Nakon što je nedavnom objavom na društvenim mrežama dala naslutiti kako se ona i njezin suprug, nogometaš Mihael Mikić sele iz voljene Hiroshime, bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić i njena uskoro peteročlana obitelj, nakon devet godina života u Japanu, vratila se natrag u rodnu Hrvatsku.

Kako smo vam već ranije naveli bivša manekenka i uspješna dizajnerica priznala je kako se ona i Mika, zajedno s kćerkicama Janom Siennom i Milom Amelie sele natrag u Zagreb, gdje planiraju pokrenuti i novi posao. Živjet će na Knežiji, u kvartu gdje žive Ljupkini roditelji, a poznati bračni par već je kupio stan u zgradi koja se još uvijek gradi, dok u prizemlju zgrade planiraju otvoriti kafeteriju s domaćim sladoledima koje će proizvoditi prema talijanskoj recepturi.

Jana i Mila vesele se što će dobiti još jednu sestricu, a poznati bračni par otkriva kako će joj nadjenuti japansko ime - Mari.

Ovo je fotografija kojom je Ljupka Gojić Mikić objavila da je obitelj stigla u Hrvatsku, a nakon koje ih je objavila još nekoliko.

  • +8
Sva lica Ljupke Gojić Mikić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

#ulicamamogagrada 💙

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)