stiže li sin?

Ljupka Gojić više ne skriva trudnoću: Po prvi put pokazala trbuščić

01.06.2017 u 18:31

Bionic
Reading

Ljupka Gojić i nogometaš Mihael Mikić nakon dvije djevojčice očekuju i treće dijete, a bivša manekenka je fotografijom na svom Instagram profilu pokrenula lavinu čestitka nakon što je po prvi puta javno pokazala trudnički trbuščić. U moru čestitki neki su fanovi bračnom paru ovoga puta prognozirali sina, no Ljupka nije željela otkriti djetetov spol

Bivša manekenka i dizajnerica Ljupka Gojić Mikić uživa u Japanu gdje njezin suprug, nogometaš Mihael Mikić trenutno igra za nogometni klub Sanfrecce Hiroshima. Kao što je tportal nedavno otkrio, bračni par Mikić, nakon dvije djevojčice Jane Sienne i Mile Amelie, odlučio se na treće dijete.

Iako je naša najuspješnija manekenka u početku prikrivala trudnički trbuščić širokom odjećom, s obožavateljima na svom Instagram profilu odlučila je podijeliti fotografiju na kojoj se jasno vidi kako uskoro stiže novi član obitelji.

Ljupka je fotografijom izazvala pravu lavinu pozitivnih reakcija, a brojni prijatelji i fanovi čestitali su poznatom paru na nadolazećoj prinovi. Iako je svih zanimao djetetov spol, bivša manekenka i vlasnica modnog brenda Jolie Petit nije željele otkriti očekuje li dječaka ili djevojčicu.

Iako je svakoj majci najvažnije da se dijete rodi zdravo, neki su lijepoj trudnici nakon dvije djevojčice ovoga puta prognozirali sina - 'Mislim da dečec stiže kao pojačanje! Čestitam od srca!', glasio je jedan od komentara na fotografiju na kojoj Ljupka pozira u pripijenoj haljini ispod koje se jasno nazire trbuščić.