ZABAVI SE

Ljubavnu sudbinu otkriva prvo slovo tvog imena

08.06.2010 u 11:14

Bionic
Reading

Naše nam ime daje moć da oblikujemo svoju budućnost, stoji u nekim indijskim vjerovanjima. Upravo to nadahnjuje mnoge ljude da budu romantičniji u ljubavi. Otkrij što o ljubavnoj sudbini govori prvo slovo tvog imena

Slovo kojim započinje tvoje ime govori ti kako bi se trebao/la ponašati u vezi. Vibracija pri izgovaranju tog slova stvara moćnu energiju koja donosi određene karakteristike i osobine.

A
Vaš ljubavni život počinje rano. Prirodni ste i snalažljivi s osobama suprotnog spola, ali trebate pripaziti na naglost karaktera.


U svemu tražite savršenstvo, pa često komplicirate stvari. Dosta ste sramežljivi i najprije promatrate, a onda ulazite u igru.


Često se osjećate manje vrijednima, ali zato volite priređivati iznenađenja kada ste u vezi. Volite promjene, a često ste u kušnji kada su u pitanju moralni i ljubavni stavovi.


Velikodušni ste i romantični, ali znate biti jako ljubormoni, pa biste tu ljubomoru trebali zauzdati želite li zadržati partnera.


Napeti ste i divlji kada ste u vezi. Sve gledate iz seksualnog ugla, uživate u brzini, uzbuđenjima i pustolovinama.


Vama je vjernost na prvom mjestu. Vatreni ste i strastveni dok ste sami s partnerom, ali kada ste u javnosti, obuzima vas sramežljivost.


Ustrajni ste, ali kao da stalno idete iz veze u vezu. Volite sve neobično. Veoma ste osjećajni i sramežljivi.


Živite u sadašnjosti, sutra nikada ne planirate. No, iako volite spontanost, vrlo ste odgovorni u ljubavi.


Vedri ste i osjećajni, više volite izravno prići i reći svoje osjećaje nego igrati ljubavne igrice. Ponekad ste ćudljivi, pa pripazite da zbog toga ne upadnete u krive veze.


Mnogo se smijete i stvarate vedrinu u životu svog partnera. Otvoreni ste, pa zbog britkog jezika trebate pripaziti da drugu stranu ne povrijedite.


U ljubavi na vas jako utječu majka i baka. Vrlo ste romantičan partner, ali ponekad previše želite tek fizičku stranu veze.


Vi volite ljubav, volite voljeti. No, da biste zadržali ljubav u vezi, trebali biste biti manje egocentrični. Volite pokazivati nadmoć nad partnerom, što treba izbjegavati.


Vaše su veze susret srca i duše. Tražite pravog partnera dok ga ne nađete, a često ga nađete tek kasnije u životu. Romantični ste i vjerni, ali teško izražavate ljubav.


Imate veliku količinu energije. Volite stvarati ljubavne planove, ali ponekad vas detalji obeshrabre. Stoga vam je sigurnost i potpora itekako bitna.


Opčinjeni ste stranim kulturama i volite birati partnere iz neke druge države. Uviđavni ste i trudite se biti dobar partner.


Volite ljepotu i birate partnere lijepog fizičkog izgleda. Iskreni ste i odani, a raskid vam uvijek teško pada, pa ćete učiniti sve da do njega ne dođe.


Sličnosti vas privlače. Strastveni ste u ljubavi i tražite srodnu dušu koja će vas pratiti u onome što radite.


Sramežljivi ste prema suprotnom spolu i volite da vas partner iznenadi. Vjerni ste i kada ste u vezi volite preuzeti vodstvo.


Vrlo ste sumnjičavi i uvijek sumnjate. Uživate u onome što ste vi postigli, ali se iskreno radujete i kada vaš paartner u nečemu uspije.


U ljubavnim vezama znate biti djetinjasti. Jako se trudite zadovoljiti partneru, često i pod cijenu vlastite sreće. Vrlo ste suosjećajni.


Mrzite svaku vrstu ponižavanja i agresije. Vrlo ste sramežljivi i vrlo vam je važno da dobro izgledate u javnosti. Dobra ste potpora partneru.


Jako ste simpatični i odlično se slažete s pripadnicima suprotnog spola. Pripadnice ženskog spola nekada smatraju preslobodnima, ali one su zapravo jako vjerne.