IDEALNI PARTNERI

Ljubav kroz zodijak: Ovih se pet znakova najbolje slaže s vatrenim Lavom

07.08.2022 u 08:29

Bionic
Reading

Vatreni Lavovi vole sve što je povezano s erotikom i jakim emocijama. Žele biti u središtu pozornosti i imati inicijativu u zavođenju i vezi. Privlače ih oni koji mogu razumjeti njihovu prirodnu energiju i nepokolebljiv duh. Vole biti zaljubljeni i žele da cijeli svijet to zna. Ovih se pet znakova najbolje slaže s Lavom

Ovan

Privlače se fizički i mentalno, a kada se spoje, njihov je odnos smjesa ljubavi i nadmetanja. Ovan je strastven, nesputan i odlučan zadržati nešto slobode i manevarskog prostora. Lav naslućuje da mu je Ovan odan pa ga ne tlači ljubomorom, osim u svrhu igre koju oboje prihvaćaju.

Blizanci

I komunikativni Blizanac sjajan je partner za Lava. Oboje su razigrani i sposobni povezati se oko želje za zabavom. Spojit će ih i obostrana želja za čestim novim doživljajima. Blizanac poštuje Lavovu neovisnost, što dovodi do lijepe ravnoteže u vezi.

  • +2
Angelina Jolie je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: ROMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vaga

Jedno će u drugome pronaći idealnog partnera. Oboje su društveni, komunikativni i polažu mnogo pažnje na izgled i formu. Uredit će svoj dom s mnogo ukusa i priuštiti si izlaske ili putovanja na prestižne destinacije. Točno znaju kako jedno drugom zadovoljiti erotski apetit.

  • +5
Bella Hadid je Vaga, rođena je 9. listopada 1996. Izvor: Profimedia / Autor: MCC / Spread Pictures / Profimedia

Strijelac

Neovisan i pustolovan Strijelac razumije Lava na dubljoj razini. Zajedno će proći mnoge avanture i voditi uzbudljiv život. Lav treba naučiti poštovati Strijelčevu ljubav prema slobodi. Ako se njih dvoje međusobno podupiru, postaju nepobjedivi.

  • +4
Katie Holmes je Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Vodenjak

Lav se može osjećati kao da je pronašao svoju drugu polovicu. Divi se Vodenjakovoj opuštenosti u društvenom okruženju, a ovaj lavljim liderskim vještinama. Vodenjak mu pomaže da pomakne fokus sa samog sebe i potiče ga da gleda širu sliku.

Ovi su znakovi najmanje kompatibilni s Lavom

Bik

Oboje naginju hedonizmu i znaju uživati u životu, a sjajno se slažu i u krevetu. Problem je to što su oboje snažne i tvrdoglave ličnosti nespremne na kompromis.

Škorpion

Iako između njih vlada snažna privlačnost, razlike u temperamentu dolaze do izražaja čim splasne početna iskra. Oboje su veliki individualci koji uvijek vode borbu za premoć.

  • +5
Julia Roberts rođena je 28. listopada 1967. u znaku Škorpiona Izvor: Profimedia / Autor: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Jarac

Oboje su skloni zapovijedanju, no Jarac je štedljiv, oprezan i racionalan, a Lav voli isticanje i razmetanje. Previše je točki sukoba da bi potrajali kao par.

  • +3
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia