VJEČNO U TRENDU

Ljetni klasik: Minimalističke sandale koje ćete nositi sada, ali i sezonama kasnije

03.06.2023 u 07:37

Bionic
Reading

Zaljubljenice u modni minimalizam i sofisticiranu estetiku ove sezone neće moći odoljeti sandalama s prstenom na palcu. Ovaj model savršen je za nošenje uz duge i kratke haljine, obećavajući odlične ljetne kombinacije

Uz dolaske i odlaske modnih trendova, klasične i minimalističke sandale uspijevaju odoljeti modnim mijenama. Štoviše, takvi modeli predstavljaju prave modne dragulje u garderobi, a razlog tome krije se u njihovom bezvremenskom dizajnu.

Iako ćemo ove godine svjedočiti vladajućim trendovima, poput modela wedge ili fisherman, grčkih, traper ili srebrnih sandala te onih s remenčićima, istina je da nema uspješnije modne kupnje od modela koji ćete biti nosiv više sezona.

Imajući to na umu, svakako se isplati obratiti pažnju na sandale s prstenom na palcu. Ako ste u potrazi za klasičnim modelima koji nikad ne izlaze iz mode, onima koji se kombiniraju uz kratke ili duge haljine i bilo što drugo iz ormara, u ovome ćete pronaći idealnog modnog saveznika.

Ovaj trend, snažno prisutan u street styleu, ali i popularnim modnim trgovinama, ima različite verzije. Ipak, zajednički mu je nazivnik minimalizam. Dolazi s jednostavnim trakicama i remenčićima, u neutralnim bojama i s naglaskom na najduži nožni prst (što zahtijeva pedikuru).

S metalnim prstenom, poput verzija omiljenih street style brendova Massimo Dutti i Zare, s onim ukrašenim sjajnim aplikacijama, poput modela Makis Kotrisa ili Ancient Greek Sandalsa, ili jednostavno upletenih i isprepletenih, poput onih koje ćete pronaći kod Greek Sandalsa - od tri najpopularnije varijante ovog trenda, koju god da odaberete, savršeno će se kombinirati uz ljetnu garderobu.

  • +3
Sandale s prstenom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo