romantični tonovi

Ljetni hit: Balerina kupaći kostimi preplavili police trgovina

27.07.2017 u 12:21

Bionic
Reading

Kako ne obožavati kupaće kostime, pogotovo kada je riječ o modelima koji odgovaraju baš svakom stasu, poput ovih neodoljivih badića inspiriranih baletnom modom

Kao nastavak na tajice, bodije, suknje od tila i novi Balenciagin trend hlačečizme, inspirirane baletom, novi ljetni hit koji je zaludio trendseterice takozvani su balerina kupaći kostimi. Neodoljivi modeli svih nijansi ružičaste i boje pudera preplavili su trgovine po uzoru na neke od poznatih brendova kupaćih kostima.

J.Crew, Eberjey, Cali Dreaming i Marysia samo su neki od poznatih brendova koji su izbacili zavodljive i istovremeno čedne modele kupaćih kostima u nježnim tonovima koji podsjećaju na bodije kakve nose balerine. Ovaj novi trend ljetnih krpica već je postao must have na plažama, pa ne propustite dodati jedan primjerak svojoj kolekciji.

Kao što je slučaj sa svim trendi krpicama koje dolaze s modnih pista, brendovi ulične mode nisu dozvolili da u svoje kolekcije ne dodaju barem pokoji balerina badić. H&M je samo jedan u nizu high street brendova koji svojim obožavateljicama nude nekoliko varijanti ovog vrućeg ljetnog hita.

  • +14
Balerina kupaći kostimi novi su ljetni hit Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Kao i uvijek, potrudili smo se za vas pronaći neke od najljepših modela koji se mogu pronaći u web trgovinama kako ovo ljeto ne biste bile jedine na plaži bez svog balerina badića. Zavirite u našu galeriju i odaberite za sebe trendi balerina kupaći kostim kojim nećete pogriješiti.