zagovornica oblina

Hrvatska plus size ljepotica se skinula i poručila: 'Sreću ne određuje konfekcijski broj'

25.07.2017 u 20:40

Bionic
Reading

Naš najpoznatiji plus size model Lucija Lugomer odlučila je stati na kraj stereotipnim standardima ljepote te na svom Instagram profilu svakodnevno objavljivati svoje fotografije u kupaćim kostimima. Zašto? Njezin cilj je potaknuti djevojke da zavole svoje tijelo onakvo kako ono jest te da se prestanu skrivati i uživaju u svakom trenutku koji život nosi

Nakon što se nedavno našla na meti zlih komentara na račun izgleda, plus size ljepotica Lucija Lugomer odlučila je konačno stati na kraj stereotipnom razmišljanju koje prevladava u društvu da su lijepe i poželjne isključivo mršavice.

Kao zagovornica ljepote u svim oblicima i veličinama, 24-godišnja zagrepčanka pronašla je način kako da djevojčicama i mladim djevojkama izmijeni standarde ljepote i potakne ih da počnu voljeti svoje tijelo, unatoč kojem kilogramu viška, većoj guzi ili jakim bedrima.

Kako bi punašnim djevojkama pomogla u potrazi za idealnim kupaćim kostimom, potakla ih da isprobaju modele koje obično nose mršavije djevojke, ali i kako bi ih ohrabrila da pune samopouzdanja prošetaju plažom, Lucija je odlučila svakodnevno objavljivati fotografije na svom Instagram profilu u trendi badićima.

'Sreću ne određuje konfekcijski broj', napisala je ispod jedne od svojih fotografija lijepa brineta. Plus size ljepotica djevojkama je dala i pokoji savjet koji se kosi s uvriježenim pravilima koje nalaže moda. Iako su vodoravne prugice na odjeći, pa time i na kupaćim kostimima rezervirane za mršave žene zbog toga što vizualno proširuju, Lucija poručuje kako od prugica ne treba bježati.

  • +37
Kupaći kostimi kojima ne možemo odoljeti Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

#bodypositive (please, click on *translate* for more) U znak zahvale, iducih par dana postam slike s raznim badicima koje sam dodala svojoj kolekciji! 😊 Zasto? Zato sto ZNAM koliko me Vas (1.350) kontaktiralo u nadi da cu Vam bas ja znati reci gdje pronaci najbolji badic za Vas.🙋😘 Nisam nikakav profi istrazivac ali ono sto i ja svako ljeto ucim jest - treba traziti i probavati. Eh sad, isto znam koliko se Vas to iskreno ne da ali takodjer, mozda nemate vremena. To + u kombinaciji sa neimanjem samopouzdanja = 'ne volim ljeto'? Sada ja sebe prezentiram Vama u nadi da cu Vam dati volje i snage da ovo ljeto bude - BAS VASE! 💞Ali sirite tu inspiraciju dalje!!! • Naputak je da ja zbilja nemam problema s pronalaskom badica jer su moje mjere i dalje u osnovi nekakog naseg 'standarda'. Gornji dio je gotovo uvijek 80D Donji dio 42 ili 44. • Budite vjerne SEBI i nemojte dopustiti da svoje najljepse dane provedete u prostorijama ili pokrivene rucnikom. 😘 Priznajte nesebicno sebi da zbilja zasluzujete puno vise i bolje od toga. JA osobno cvrsto stojim uz Vas!! • • • • • • If you want to collaborate with me, send me dm. • #modeling #love #style #bodypositive #seaside #croatia #lucijalugomer #modelo #beautiful #beautycomesfromwithin #instastyle #styling #fashionable #curvy #curves #photoshooting #ashleygraham #bikini #modellife #curvymodel #fashionblogger #fullfigured #plussizemodel #photoshoot #newface #selfesteem #confidence #followforfollow

A post shared by Lucija Lugomer (@lusiluer_plussizemodel) on

From Seaside with Love ❤️ I want to say welcome to my new followers! 😘Mwah! Sto mislite koliko kosta ovaj badic? ... 50kn! - yep! Da za apsolutno divan badic i 50kuna bjezim od prugica? Hoce li me to sto smatraju da prugice povecavaju tijelo za barem 2 do 3 konfekcijska broja i sto se tudja misljenja mogu igrati s mojim stajalistem obvezati na to da zauvijek bjezim od njih kao da su iz pakla izasle? - APSOLUTNO - NE! #VOLIMOPRUGICE Dapace, mislim da mi je ovo jedan od najdrazih badica u kolekciji.♥️ Posebno HVALA @heracleazagreb na mom personaliziranom sesiru s mojim imenom 'Lucianna' te ako im se javite s mojim imenom dobivate popust od 10% !!! 👌- a popuste volimo do neba i nazad😄 Ovo je moje prvo ljeto nakon 18godina da sam stavila na sebe jednodjelni badic. 👌 Iako su jednodjelni badici i dalje za mene vise stvar ljepote izgleda nego prakticnosti znam da su za mnoge od Vas jedini prihvatljiv izbor. Postujem i zaljubih se! Hvala Vam sto ste i Vi meni otvorile oci za jednodjelnim badicima. A ima ih jos dosta... To be continued! • • • • • If you want to collaborate with me, send me dm. • #modeling #love #style #bodypositive #seaside #croatia #lucijalugomer #modelo #beautiful #beautycomesfromwithin #instastyle #styling #fashionable #curvy #curves #photoshooting #ashleygraham #bikini #modellife #curvymodel #fashionblogger #fullfigured #plussizemodel #photoshoot #newface #selfesteem #confidence #followforfollow

A post shared by Lucija Lugomer (@lusiluer_plussizemodel) on

Jednako tako, lijepa zagrepčanka djevojke je ohrabrila da ovo ljeto, osim trendi jednodjelnih kupaćih kostima koji skrivaju nedostatke, uskoče i u dvodjelne badiće koji su nepravedno rezervirani za one vitkijeg stasa. 'Kada vam život da obline, prigrlite ih!' - poručila je sipmatična Lucija.