JEDNA LJEPŠA OD DRUGE

Ljetna sezona u punom je zamahu, a evo kakve su modele kupaćih kostima odabrale poznate Hrvatice

26.07.2022 u 14:08

Bionic
Reading

Gradske ulice poznate Hrvatice odavno su zamijenile plažama, a fotografije svojih bikini izdanja i ove godine tradicionalno dijele s pratiteljima na Instagramu

Supruga Gorana Ivaniševića, radijska voditeljica Nives Ivanišević već nekoliko dana s obitelji plovi Dalmacijom na luksuznom katamaranu, odakle redovito objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Za ovo ljeto odabrala je dvodijelni bikini u boji kože s tamnim šarama.

U odnosu na svoje brojne kolegice, glumica Mila Elegović spas od ljetnih vrućina pronašla je na planini, što je otkrila svojim posljednjim objavama na Instagramu, pozirajući u crnom bikiniju.

U minijaturnom bikiniju i s najpoželjnijom torbom sezone, modna blogerica Sonja Kovač svojim pratiteljima javila se iz Dalmacije pritom istaknuvši zavidnu figuru.

Pjevačica Maja Šuput ne prestaje s ljetnim avanturama kojima se svakodnevno hvali na Instagramu. Sudeći prema fotografijama, istinski uživa odmarajući se na jadranskoj obali sa suprugom Nenadom i njihovim mališanom Bloomom, a voli pokazati i nove kupaće kostime koje, kako je izjavila ranije, kupuje na svojim inozemnim putovanjima. Za Olib, ali i Korčulu je odabrala prugasti crveno-bijeli bikini.

Svojim pratiteljima na Instagramu, bivša misica i supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića, Lejla Filipović, javila se iz Istre pozirajući u kombinaciji crnog bikinija i ogrtača zanimljivog printa ispred obiteljske vile u istarskim Rakovcima.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović trenutno se nalazi na ljetovanju sa suprugom i djecom i gušta u zasluženom odmoru u svojoj obiteljskoj oazi. Jedna od naših, po mnogima najljepših glumica pozirala je u moru među valovima, a na sebi je imala dvodijelni žuti kupaći kostim koji joj stoji kao da je krojen po njoj. Riječ je o klasičnom 'trokut' modelu bikinija s vezicama.

Splitska glumica i trenerica fitnesa Ana Gruica Uglešić još uvijek ima fantastičnu, manekensku figuru, baš kao nekada, kada je sa svega sedamnaest godina postala dvostruka prva pratilja - Miss Dalmacije te Miss Hrvatske. Počastila je pratitelje seksepilnim prizorima u kojima pozira ispod tuša u badiću, a koji savršeno ističe njezinu istesanu figuru.

Uz nekoliko stihova o moru književnika Enesa Kiševića, Severina je svoju vojsku pratitelja na Instagramu nedavno počastila fotografijom na kojoj pozira u crnom badiću i pritom ističe svoju zavidnu figuru u petom desetljeću života.

  • +24
Kupaći kostimi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo