'SIROVE STRASTI' NA ULICI

Lindsey Vonn opet mami poglede, ali ovoga puta pokazala je malo previše

23.02.2019 u 20:45

Bionic
Reading

Otkad ne juri snježnim padinama u lovu na medalje, bivša američka skijašica Lindsey Vonn iz sportskih se rubrika sve više seli u one rezervirane za modu, a uskoro bi mogla biti gošća i šoubiz rubrika

Nedavno je lijepa 34-godišnja Lindsey mamila poglede na crvenom tepihu dodjele nagrada Laureus u Monaku.

Pažnju je plijenila glamuroznom bijelom haljinom vrlo visokog proreza, no obzirom da je haljina bila od čipke, tom prorezu i nije ostalo puno toga za otkriti.

Isto se ne može ustvrditi za prorez na crnoj haljini u kojoj je lijepa Amerikanka prošetala ovih dana ulicama New Yorka.

Lindsey je snimljena na izlasku iz AOL Build Series Studija, a iako obučena u trendi bež kaput i vječni klasik, malu crnu haljinicu, pažnju je ovoga puta plijenio prorez koji je na trenutke otkrivao više nego je trebao.

  • +11
Lindsey Vonn Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Modnu lekciju iz nezgode s crnom haljinicom Lindsey je ipak naučila, jer je nedugo zatim snimljena i na izazu iz NBC studija, ovoga puta u svivim tonovima zakopčana do grla.

Skijašica koja je nedavno završila svoju karijeru, sigurno će biti upamćena kao jedna od najboljih skijašica svih vremena. I tijekom sportske karijere Vonn su često svrstavali u sam vrh brojnih izbora za najljepše žene svijeta, a punila je i naslovnice brojnih magazina, poput Sports Illustrateda.

Pozirala je i za naslovnicu američkog sportskog magazina ESPN podsjećajući na kultnu scenu sa Sharon Stone u filma 'Sirove strasti', no više je pokazala ovih dana na ulicama New Yorka.

Iza njezinog obilaska velikih studija zasad vjerojatno stoje tek gostovanja u emisijama šoubiz tematike, no lijepa skijašica otkrila je nedavno svoje planove za budućnost, zahvaljujući kojima bi snježne padine mogla trajnije zamijeniti studijima.

'Istina, imam nekoliko izglednih poslovnih mogućnosti. Ali najviše me intrigira - Hollywood. Da, željela bih se iskušati u glumi. Privlači me nešto brzo, nešto prepuno akcije. Brzina je uvijek bila moja velika ljubav...', otkrila je svoje planove Lindsay.