LINDSEY VONN

Ljubav joj godi: Slavna skijašica nikada nije izgledala bolje

20.07.2018 u 19:29

Bionic
Reading

Odjevena u prugasti šljašteći kombinezon, koji u gornjem dijelu prati liniju tijela, i zahvaljujući dubokom v izrezu i otvorenim leđima daje dozu provokativnosti, skijašica Lindsey Vonn dokazala je još jednom da i sportašice itekako prate modu i trendove

Nakon trenera u NFL ligi, Kenana Smitha, kao i slavnog golfera Tigera Woodsa, slavna skijašica Lindsey Vonn ovoga puta ljubi zvijezdu hokeja, P. K. Subbana. Par je svoju vezu potvrdio prije dva mjeseca, a čini se kako 33-godišnja Lindsey nikada nije bila sretnija.

A da joj ljubav sa četiri godine mlađim odabranikom itekako godi, dokazala je na crvenom tepihu na dodjeli nagrada Nickelodeon's Kids' Choice Sports Awards, održanih u Santa Monici, gdje je skijašica stigla u prugastom kombinezonu, izrađenom od sjajnih čestica s dubokim v izrezom.

Krojem kombinezon prati liniju tijela i pokazuje da je Lindsay u odličnoj formi, a da bi postigla potpuni dojam, kosu je odlučila zalizati u visoki, dok su se s ušnih resica klatili veliki zlatni ringovi.

  • +10
Lindsey Vonn Izvor: Profimedia / Autor: N.N.