PRAVA SLATKICA

Lijepa Reese Witherspooon ima najtraženiju frizuru i savršeno joj pristaje

05.06.2019 u 10:13

Bionic
Reading

Reese Witherspoon koju ćemo uskoro vidjeti u drugoj sezoni hit serije 'Male laži' već je godinama vjerna dugoj kosi ošišanoj slojevito

Sad je sasvim jasno kako je bob mania potpuno opčinila Hollywood pa se slavne ljepotice bez puno razmišljanja hrabro prepuštaju frizerima u ruke s naredbom: 'Šišajte!'. Nije ni čudo jer ovakva frizura pristaje svakom obliku lica i tipu kose, a vrlo je praktična i jednostavna za održavanje, pa ako ste u potrazi za osvježenjem looka uoči ljeta nećete pogriješiti s varijantama vječitog boba.

Najpoželjnijoj frizuri nije odoljela ni simpatična 'Plavuša s Harvarda'.

Holivudska slatkica koja se može pohvaliti mladolikim licem i vitkom figurom, odvažila se na veliku promjenu i svoju dugu kosu odlučila ošišati na trenutačno najpoželjniju frizuru: long bob, tzv. lob.

Reese se s novom, lepršavom frizurom koja ju je dodatno pomladila pohvalila na Instagramu.

  • +7
Reese Witherspoon Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kosa ošišana u slojevima sjajno je naglasila njezine nježne crte lice te dodala volumen.

ZVIJEZDE VEČERI

Slavne glumice blistale na premijeri nove sezone hit serije 'Male laži'

Pogledaj galeriju

Za Reesinu novu frizuru zaslužna je poznata celebrity hair stilistica Lona Vigi u čiji salon dolaze mnoge slavne dame poput Cameron Diaz ili Jennifer Lawrence.

Inače, druga sezona hvaljene HBO-ove serije 'Male laži' počinje se emitirati 9. lipnja, a stalnoj glumačkoj postavi koju čine Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern i Zoë Kravitz pridružila se i glumačka legenda Meryl Streep.