ASHLEY ROBERTS

Lijepa plavuša pohvalila se s dva skupocjena komada za kojima žude zaljubljenice u modu

17.06.2020 u 11:29

Bionic
Reading

Ashley Roberts, atraktivna glazbenica i radijska voditeljica, u stanju je svakom stajlingu dati svoj stilski potpis i s lakoćom unijeti glamur na londonske ulice

Zgodna 38-godišnja Amerikanka koja godinama živi u Londonu ima poseban osjećaj za modu te rijetko kad ne može proći nezapaženo.

Članica Pussycat Dollsa paralelno s glazbenom karijerom radi i kao radijska voditeljica na londonskom radiju Global pa nije promaknula fotografima kad se u još jednom stajliš izdanju prošetala Londonom.

  • +6
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Timmie / Goff Photos / Profimedia

Plavokosa pjevačica i radijska voditeljica ponovno je održala modnu lekciju u još jednom cool outfitu od glave do pete u bijelom. Zgodna Amerikanka privlačila je poglede u stajliš kombinaciji koju je, kao i uvijek, pomno osmislila.

Kreacije od prozračnih, lepršavih tkanina uvijek su dobrodosle ljeti, a Ashley je poput prave modne profesionalke uparila košulju muškog kroja s hlačama širokih nogavica.

Uvijek dobro raspoložena Ashley je ponovno izgledala bez greške u udobnoj kombinaciji košulje i širih hlača u istoj nijansi nježne boje vanilije.

Ležeran look osvježila je s dva skupocjena komada koja bi, ni ne sumnjamo, mnoge fashionistice rado vidjele i u svojoj garderobi.

Seksi Amerikanka je ovoga puta stajling začinila sa skupocjenim 'ružnim' tenisicama s potpisom Guccija te moćnom kožnom torbicom prestižnog francuskog brenda YSL.

Kosa podignuta u punđu i retro naočale uskih okvira upotpunili su ovaj dnevni look zgodne Ashley koji vrijedi iskopirati.