TRENDI, A POVOLJNO

Lijepa kraljica iznenadila mini haljinom iz Zare

06.10.2016 u 10:06

  • +4

Kraljica Maxima

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima poznata je po vrlo klasičnom i elegantnom stilu odijevanja pa je sve iznenadila nešto kraćom i povoljnom haljinom iz Zare

Na otvaranje Kongresa o njezi osoba u trećoj životnoj dobi u Rotterdamu nizozemska kraljica Maxima stigla je u sivoj haljini od tvida s potpisom popularnog španjolskog high street brendaZara.

Njihove su krpice do sada nosile mnoge dame s kraljevskih dvora poput španjolske kraljice Letizije ili britanske vojvotkinje Kate Middleton, a sada im se pridružila i Maxima.


Siva haljina od tvida ukrašena je detaljima u crnom, a damskom stajlingu pridonijela je mašna na ovratniku. Uz skupocjene i nadaleko poznate crne štikle Christiana Louboutina, kraljica je mini haljinu odlučila dodatno obogatiti šeširom i rukavicama što je za neke možda detalj previše.

Mini haljina kojom je pokazala vitke noge svakako je neuobičajen potez za 45-godišnju nizozemsku kraljicu, koja je tu prestižnu titulu ponijela prije tri godine.

Sadašnjeg supruga Willem-Alexandera upoznala je na jednom festivalu u Španjolskoj, a kada joj je rekao da je zapravo princ, priznala je da je mislila kako se šali. Uz jordansku kraljicu Raniju, Mary od Danske i španjolsku kraljicu Letiziju, Maximu također smatraju jednom od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora jer se za svaku prigodu bira elegantne kombinacije dostojne titule koju nosi.