MODNE SLABOSTI

Lijepa Izabel Kovačić otkrila nam je kako njeguje kožu i kosu te na koje modne komade voli potrošiti novac

06.06.2019 u 06:07

Bionic
Reading

Izabel Kovačić nedavno je u suradnji s Olivalom predstavila novu liniju prirodne kozmetike pod nazivom Bella by Izabel Kovačić, a mi smo iskoristili priliku da lijepu suprugu nogometaša Matea Kovačića ispitamo sve na temu mode i ljepote. 25-godišnja ekonomistica za tportal je otkrila kako njeguje kožu i kosu, koje su njene modne slabosti, ali i kakva je bila kao mala te kako joj je bilo živjeti u Londonu

Nakon što je sa suprugom, nogometašem Mateom Kovačićem, proslavila pobjedu Chelseaja koja je klubu osigurala titulu prvaka Europske lige, Izabel Kovačić se vratila u Zagreb jer ju je čekao niz poslovnih obaveza.

Osim što je u suradnji s Olivalom osmislila pet proizvoda za lice i tijelo na prirodnoj bazi pod nazivom Bella by Izabel Kovačić, koji će odsad biti dostupni u trgovinama dm-a, lijepa ekonomistica otkrila nam je da trenutno priprema pregršt ljetnih noviteta u sklopu svog eko brenda Lunilou, namijenjenog djeci, koji je 2015. pokrenula sa sestrom Ivanom Lučić.

Nakon boravka u Madridu, u kojem je Mateo igrao za tamošnji klub Real Madrid, nogometaš je stigao na posudbu u Chelsea, a s njim se bez razmišljanja u London preselila i Izabel.

'London mi je zapravo dosta sličan Švicarskoj, u kojoj sam odrasla, tako da mi nije bila potrebna neka posebna prilagodba na način i stil života. Sve je ubrzano i u stalnom pokretu', rekla je za tportal Izabel Kovačić, koju je, za razliku od Engleske, Španjolska osvojila 'mirnoćom i načinom života - lako ćemo', što joj najviše nedostaje.

  • +14
Mateo i Izabel Kovačić na vjenčanju Mateove sestre Jelene Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic

Kako je London svega dva sata leta udaljen od Hrvatske, Matea i Izabel često je posjećivala obitelj s kojom su provodili najviše vremena, a i oni su često putovali doma. Sa sestrom Ivanom Izabel je nerazdvojna od malih nogu. Lijepa Zagrepčanka otkrila nam je da se upravo s njome najviše voljela igrati u djetinjstvu.

Iako još uvijek nema svoju djecu, Izabel je ponosna teta dviju djevojčica koje neizmjerno voli i kojima se često hvali svojim fanovima na Instagramu, pa je nismo mogli ne upitati kakva je bila kao mala.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#bluecavecroatia 🇭🇷

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

'Ma sve isto kao i sada, hahaha... svojeglava i uporna, barem tako mama kaže', ispričala je Izabel, koju uskoro očekuju slatke brige - planiranje odmora sa suprugom, a s obzirom na to da su veliki ljubitelji ljetovanja na Jadranu, uopće ne sumnjamo da će odabrati neku od popularnih destinacija u Lijepoj Našoj.

S obzirom na to da je uvijek tip-top dotjerana i s besprijekornom frizurom, zanimalo nas je kako se brine o svojoj prirodno kovrčavoj kosi, koju najčešće fenira u glamurozne i voluminozne valove.

'Pokušavam koristiti što manje preparata kako ne bih previše opteretila kosu, tako da jednostavan šampon, regenerator i suho ulje odrade sav potreban posao', otkrila je lijepa supruga našeg reprezentativca, dodavši kako je korektor zapravo jedini make up proizvod bez kojeg ne može izaći iz kuće.

'S obzirom da živim jako ubrzanim tempom i jako puno putujem, trenutno mi je najvažnija hidratacija kože, tako da bez dobre hidratantne kreme ne izlazim iz kuće. Osim kreme, moram priznati kako sam ovisna o suhom ulju za tijelo, lice i kosu', otkrila nam je Izabel te je upravo zato u svoju kolekciju kozmetike Bella uvrstila takvo cjenovno pristupačno ulje.

Kada je moda u pitanju, Izabel nastoji njegovati ležeran stil odijevanja, iako se prema stajliš fotografijama s Instagrama često ne čini tako. Priznaje da više nema toliko živaca za dotjerivanje pa se u zadnje vrijeme vrlo brzo spremi za kavu ili izlazak s prijateljicama.

'Kao i svaka žena, slaba sam na cipele. Pobornik sam onog manje je više, tako da mislim da je bolje investirati u jednu dobru jaknu ili kaput, čizme i torbu, nego u njih desetak, koji onda završe nenošeni na dnu ormara', mišljenja je lijepa Zagrepčanka koju je naš nogometni reprezentativac osvojio još u srednjoj školi te su otada nerazdvojni.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Hubby 💛

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Svaka važna utakmica ne može proći bez Izabel na tribinama, a koliko je ponosna na njega nakon pobjede protiv Arsenala u završnici Europske lige, svima je dala do znanja fotografijom koju je objavila na Instagramu, na kojoj pozira u Mateovom zagrljaju uz opis - 'Za mene si uvijek pobjednik'.

'Još uvijek slavimo. Velik je to uspjeh za Matea, a ja sam, naravno, beskrajno ponosna', rekla je Izabel.