HUMORA NE NEDOSTAJE

Izabel Kovačić ponosno pozirala za Instagram, a Dario Srna joj ostavio urnebesan komentar

30.05.2019 u 09:59

Bionic
Reading

Supruga nogometaša Matea Kovačića poznata je kao aktivni sudionik društvenih mreža, što je potvrdila objavivši jučer još jednu fotografiju s novom modnom kombinacijom. Tako nešto nasmijalo je našeg nekadašnjeg kapetana Darija Srnu

Izabel Kovačić, supruga mladog reprezentativca Matea Kovačića objavila je na svom službenom Instagram profilu novu fotografiju na kojoj pozira u Azerbejdžanu gdje trenutno odmara.

Fotogenična Izabel i ovoga je puta uspjela svojom modnom kombinacijom i licem bez trunke šminke oduševiti brojne pratitelje, a fotografija nije promakla ni Dariju Srni.

Naime, nogometaš Darijo Srna, bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije odlučio se u komentarima našaliti s njezinim poziranjem.

'Bolan, koncentriraj se na utakmicu', poručio je Srna lijepoj Izabel te nasmijao mnoge i veoma brzo prikupio desetke lajkova. ‘Hahaha, bona ovo je od jučer, odgovorila mu je brzo Izabel.

Inače, klub Chelsea sinoć je osvojio Europsku ligu, te je Izebelin suprug Mateo slavio s kolegama s travnjaka. Nije tajna da se obitelj Srna i Kovačić druže u slobodno vrijeme. Često smo imali prilike vidjeti suprugu Darija Srne, Mirelu Forić u ugodnom društvu mlade Izabel. Spojila ih je strast i ljubav prema modi.

View this post on Instagram

My dear @mirelaforic and me.♥️

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on