ZANOSNE ZEČICE

Lijepa Hrvatica utjelovila Kate Moss s naslovnice Playboya

15.04.2017 u 09:59

Bionic
Reading

Lucija Lugomer objavila je fotografiju na svome profilu na Instagramu na kojoj pozira poput jedne od najpoznatijih manekenki na svijetu – Kate Moss

Jedina plus size manekenka iz Hrvatske koja polako ali sigurno gradi inozemnu karijeru, uskočila je u minijaturni outfit zanosne zečice i nakratko utjelovila seksi Kate Moss s naslovnice magazina Playboy.

Kako se pohvalila na svome profilu na Instagramu, Lucija je napravila foto snimanje za Playboy Hrvatska, dok je Rtl napravio prilog i upitao muškarce sviđa li im se viša naša bujna zečica ili mršavica Kate Moss.

Uz fotografiju je 23-godišnja Lucija je napisala da se itekako dobro zabavljala utjelovljujući vrckavu plavušu i još jednom poručila kako je svako tijelo lijepo, a svojim je oblinama pak oduševila mnogobrojne obožavatelje.

Mlada plus size ljepotica prva je Hrvatica koja je potpisala ugovor s inozemnom modnom agencijom, a njena karijera dobila je uzlet nakon što su o njoj pisali talijanski Vogue i Daily Mail. Tada nam je rekla kako je spremna napustiti Hrvatsku i ostvariti sve svoje snove, a poput najpoznatijih plus size manekenki zagovara ljepotu žene u svim veličinama, bez obzira na njihov konfekcijski broj.